İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince, "Açıktan Hırsızlık" suçu ile ilgili, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Beyoğlu ilçesinde yürütülen çalışmalarda;

06.07.2022 tarihinde saat 12.00 sıralarında Beyoğlu ilçesi Hüseyinağa Mahallesinde bulunan bir AVM içerisinde faaliyet gösteren işyerinin depo bölümünden, bir adet cep telefonu, bir adet cüzdan, akbil ve bir miktar paranın çalındığı bilgisi edinilmiştir.

Çalışmalar kapsamında işyerinde bulunan güvenlik kamera görüntüleri detaylı bir şekilde incelenmiştir. İnceleme sonucunda kimlik bilgileri tespit edilen M.Ç. isimli şahsın, yakın bir işyerinde çalıştığı, boşluğu fırsat bilerek olay yeri işyerinin depo bölümüne geçtiği, bir süre gözlem yaptıktan sonra hırsızlık suçunu işlediği tespit edilmiştir. M.Ç. isimli şahıs, aynı gün Hüseyinağa Mahallesinde görevlilerimizce yakalanarak muhafaza altına alınmış, cep telefonu, cüzdan, akbil ve bir miktar para ele geçirilerek müşteki şahıslara teslim edilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, "Açıktan Hırsızlık" suçundan 07.07.2022 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmıştır.

AJDA Pekkan & Arkadaşları BJK Tüpraş Stadyumunda Sahnede! AJDA Pekkan & Arkadaşları BJK Tüpraş Stadyumunda Sahnede!