Güven Tim ekipleri gasp edeldiğini söyleyen Hakan E.'nin foyasını ortaya çıkardı. Hakan E., Beyoğlun'da gasp edildiği gerekçesi ile polisten yardım estedi. Kısa sürede gaspçıları yakalayan polis Hakan E'den laptopun şifresini isteyince gerçek ortaya çıktı. Hakan E.'nin gasp edildim dediği laptop'u üvey annesinden çaldığı tespit edildi.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda Hakan E. isimli birkişi ele yüzü kanlı bir şekildi polise sıgğındı. Hakan E. Cevza sokak üzerinde gasp'a uuğradığını ve kendisine ait olan loptopun çalındığını söyledi. İstanbul Güven Tim'leri ekipleri kısa sürede gaspçıların bulunduğu adrese operasyon düzenledi. Ömer Y. ve Ayetullah A. isimli iki gaspçı laptop ile birlikte gözaltına alındı.

ŞİFREYİ BİLEMEYİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Laptopunun bulunmasına sevinen Hakan E. polisin "Bilgisayar senin mi" sorusu üzerine çelişkili bilgi verdi. Hakan E.'nin şüpheli hareketleri üzerine polis Hakan E.'den laptop'un şifresini istedi. Şifreyi veremeyen Hakan E'nin foyası ortaya çıktı. 

ÜVEY ANNEMİN LAPTOPU

Polisin sorgusu sonrası laptopu üvey annesi Şükriye Ö'den çaldığını söyledi. Polis bunun üzerine Şükriye Ö.'yü aradı. Laptopunun çalındığından habersiz olan Şükriye Ö, Hakan E'den şikiyetçi olurken daha öncede kendisinin telefonunu ve parasının çalındığını söyledi.