02.07.2019 günü 06.30 sıralarında İlimiz Beyoğlu ilçesi Tomtom Mahallesinde Emrah Ç. (29) isimli erkek şahsın kesici alet ile yaralanması ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Bahse konu olay ile ilgili görgü tanığı şahıslarla yapılan görüşmelerde; otoparka bir erkek ve bir kadın şahsın geldiği, erkek şahıs ile maktul arasında tartışma çıktığı akabinde kavga ettikleri, bu esnada kadın şahsın telefon ile birilerini aradığı, bir süre sonra olay yerine gelen şahısların maktule saldırarak darp etmeye başladıklarını, şüphelilerden birinin elinde bulunan tornavidayla maktule defalarca vurduğu, maktulün yere düşmesi üzerine şüphelilerin araca binerek olay yerinden uzaklaştıkları beyan edilmiş, görevlilerimizce yapılan kamera görüntüleri incelemesi neticesinde olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Burhan I. (30), Damla B. (19), Ercüment Ş. (41) ve Tayfur Ş. (30) isimli şahıslar 02.07.2019 günü İlimiz Şişli ilçesi Mahmut Şevket Paşa Mahallesindeki bir adreste yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan çalışmaların devamında şüphelilerden Burhan I.’nın Uyuşturucu Madde Kullanma, Tehdit, Mala Zarar Verme, Kaçakçılık suçlarından (4) adet, Ercüment Ş.’nin Hırsızlık, Dolandırıcılık, Mala Zarar Verme suçlarından (4) adet, Tayfur Ş.’nin Uyuşturucu Madde Kullanma suçundan (4) adet suç kaydının olduğu, yaşanan kavganın laf atma sebebi ile gerçekleştiği tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan ve 03.07.2019 tarihinde adli makamlara sevk edilen (4) şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edilmiştir.