Hırsızlar, evin 2 anahtarını da alarak Mehmet ve Esra Okatan çifti ile 2 çocuklarını kendi evlerine kilitleyerek ailenin otomobilini de çalarak kaçtı. Esra Okatan, ‘hırsızlarla göz göze geldik, büyük korku yaşadık. Bizi evimize kilitleyip kaçtılar’ dedi. 


Bakırköy Florya Yamaç Sokak’ta gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, yaşları 18 ile 20 arasında olan 2 hırsız moda tasarımcısı Esra Okatan ve kimyager Mehmet Okatan’ın evine girdi. 

ÇOCUKLAR HIŞIRTIYA UYANDI

Okatan çiftinin 12 ve 17 yaşındaki iki oğlu hırsızların çıkardığı hışırtı sesine uyanarak hemen anne ve babalarını uyandırdı. Panik içerisinde uyanan Okatan ailesi biranda 2 hırsızla evin koridorunda göz göze geldi. 

HIRSIZLAR AİLEYİ KİLİTLEYİP KAÇTILAR

Ailenin uyandığını gören 2 hırsız, evin 2 yedek anahtarı ile otomobil anahtarını alarak hızla kaçtı. Hırsızlar ailenin kendilerine müdahale etmesini önlemek için evi dışarıdan kilitledi. Hırsızlar aileye ait Mercedes marka otomobili de alarak kayıplara karıştı. 

HIRSIZIMIZLA GÖZ GÖZE GELDİK

Moda tasarımcısı Esra Okatan, ‘olay gecesi büyük bir korku ve panik yaşadık. Çocuklarımız hırsızların çıkardığı hışırtıyı duymuş bizi uyandırdı. Hırsızlarımızla evimizin koridorunda göz göze geldik. Bizi görünce hemen kaçtılar. Üstelik bizim evin 2 anahtarını da alarak bizi kendi evimize kilitlediler. Olay günü büyük korku ve panik yaşadık’ dedi. 

Kimyager olan Mehmet Okatan’da, ‘hırsızların peşinden gitmek istedik, ancak bizi kendi evimize kilitlediler. Üstelik kaçarken otomobilimizin anahtarını da alıp otomobilimizi de çaldılar’ diye konuştu. 

İŞTE O HIRSIZLAR

Okatan ailesinin evine ellerini kollarını sallayarak giren 2 hırsızın eve girmeden önce ağızlarına bir şey attığı görülüyor. Hırsızların eve giriş ve kaçış anları kameralar tarafından da saniye saniye kayda alındı.

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.