Büyükçekmece'de ikisi de 30 yaşında Gökhan Denli ve Adalet Bike'nin öldürüldüğü çifte cinayette sır perdesi aralandı..Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Denli ile gönül ilişkisi yaşayan Adalet Bike'nin eşi ve kayınpederi ile 2 kayınbiraderi gözaltına alındı.  

21.06.2021 günü saat: 00.30 sıralarında ilimiz Büyükçekmece ilçesi 19 Mayıs Mahallesinde meydana gelen olayda; Gökhan D. (1991 Seyhan, meslek bilinmiyor, 7 adet kaydı var) isimli şahıs, aynı olayda Adalet B. (1992- Mardin, ev hanımı 1 adet kaydı var) isimli şahıs yaralanarak eks olmuştur.

Yapılan çalışmaların devamında maktul şahısların aralarında gönül ilişkisi olduğu ve maktule Adalet B. isimli şahsın evli olduğu, eşi Mahmut B.’nin, eşinin telefonun da aşk mesajlarını gördüğü ve makulenin sevgilisiyle buluştuktan sonra olayın gerçekleştiği anlaşılmıştır.

Çalışmaların devamında Fırat B., Mahmut B., Furkan Ö. isimli şahıslar kısım ekiplerimizce Bahçelievler ilçesinde yakalanmış, Şüpheli Mahmut B. isimli şahısla yapılan görüşmede olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, olayda kullanmış olduğu silahları, olaydan sonra D 100 karayoluna attığını ve biz görevlilere yerini gösterebileceğini beyan etmiş olup konu ile ilgili tahkikat kısmımızda devam etmektedir.