Randevu almak için tıklayınız

Telefon: 444 4 469
365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

Ulaşım

Adres : Tunus Cad. No:28 Kavaklidere, Ankara Tel: 0212 413 79 61

Genel Tanıtım

Ankara’nın en işlek caddelerinden Tunus’ta yer alan Dünyagöz Kavaklıdere, Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun başkentteki ilk şubesi olma özelliği taşıyor. Modern çizgilerin hakim olduğu 17 katlı bir binada hizmet veren Dünyagöz Kavaklıdere, 2009 yılının Mart ayında hizmete açıldı.

Dünyagöz Hastanesi Sakarya Dünyagöz Hastanesi Sakarya

5 yıldızlı otel konforundaki odaları ve her branş için ayrı bir katın ayrıldığı geniş planıyla gözün tüm branşlarında 365 gün 24 saat teşhis ve tedavi hizmetleri sunan Dünyagöz Kavaklıdere’de çocuklar için aileleri muayene olurken hoşça vakit geçirebilecekleri renkli bir çocuk oyun odası bulunuyor. Bu odada isteyen çocuk çizgi film izlerken, isteyen çocuk el becerilerini geliştirecek oyunlar oynayabiliyor. 

Randevusuna arabayla gelmek isteyenler için otopark ve vale hizmetinin sunulduğu Dünyagöz Kavaklıdere’de, soluklanmak isteyenler için de şık bir kafeterya bulunuyor.

Dünyagöz Ankara’ da sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Ankara şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.