Randevu almak için buraya tıklayınız

444 4 469 - 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet


ULAŞIM

Adres : Maresal Çakmak Mah. 24. Sok. No: 7 Sincan / ANKARA Tel: 0212 413 79 61

Dünyagöz Hastanesi Bursa Dünyagöz Hastanesi Bursa

Sincan, Ankara merkeze 27 km uzaklıkta yer almaktadır. Ankara merkezden Sincan'a otobüsler, dolmuş,metro ve hafif raylı sistem,ile ulaşmanız mümkündür. Ayrıca Ankara'nın diğer ilçeleri ile de Sincan arasında ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

Genel Tanıtım

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun Ankara’daki ikinci adresi Dünyagöz Sincan, 2015 yılının Haziran ayında hizmete açıldı.

Her türlü teknolojik altyapının düşünüldüğü modern binasında hizmet veren Dünyagöz Sincan, binlerce vaka deneyimi bulunan tecrübeli medikal kadrosu ve ekibiyle, gözün tüm branşlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunmaktadır. Güler yüzlü personeli ve her türlü konforun düşünüldüğü gözlem odalarıyla hastalarına 5 yıldızlı otel konforu sunan Dünyagöz Sincan, Ankaralıların göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlarına çözüm getirmeyi hedefliyor.

Dünyagöz Ankara Sincan’da sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Ankara Sincan şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.