Randevu almak için tıklayınız

444 4 469 - 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

ULAŞIM

Kızılay- Ulus İstikameti

Hastanemize Kızılay istikametinden gelen hastamız Ulus Gençlik Parkı kavşağından sola dönüp 300 m. Sonra sağa çıkış yapıp Kazım Karabekir caddesine girerek Keçiören Fatih Köprüsüne kadar Keçiören Tabelalarını takip edip üst geçitten 100 m sonra Hastanemize ulaşacaktır.

Otogar- Konya Yolu

Otogar Konya yolu tarafından gelen hastalarımız Aşti’yi geçtikten sonra tabelaları takip ederek Havaalanı yolu üzerinde Keçiören köprüsünden çıkış yapıp köprü üzerinden hiçbir yere dönüş sağlamadan yolun sağını takiben önüne çıkacak üst geçitten 100 m. sonra Hastanemize ulaşacaktır.

Havaalanı - Pursaklar Yolu

Havaalanın dan Hastanemize gelecek hastalarımız sol taraflarında Altınpark kalacak şekilde Düz devam edecektir. Park bitiminde sağ taraflarında kalan Shell Benzinlik yanından dönüş sağlayıp 300 m ileride önlerine çıkacak olan Keçiören Köprüsünden tekrar sağa dönüp üst geçitten 100m.sonra Hastanemize ulaşacaklardır.

Demet- Yenimahalle Yolu

Demet Yenimahalle İstikametinden gelecek hastalarımız MİT Binası önünden direk devam ederek Ankara Büyükşehir Belediye Binasını geçer geçmez ilk kavşaktan sola dönecektir. Kazım Karabekir Cd. Üzerinden düz devam edilip ilk üst geçitten 100 m. sonra hastanemize ulaşılacaktır.

Genel Tanıtım

Dünyagöz Hastanesi Bursa Dünyagöz Hastanesi Bursa

Gözün tüm branşlarında sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiren Dünyagöz Hastaneler Grubu, Ankara’daki üçüncü adresi Dünyagöz Keçiören ile 2015 yılının Aralık ayından bu yana hizmetinizde.

Modern binası, deneyimli medikal kadrosu, güler yüzlü personeli ile Dünyagöz Keçiören, gözün tüm branşlarında, son teknoloji ürünü cihazlarla teşhis ve tedavi hizmeti sunmaktadır.

Dünyagöz Ankara Keçiören şubemizde sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Ankara Keçiören şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.