Randevu almak için tıklayın

Laboratuvar Sonuçları

Telefon: 444 4 469
365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

ULAŞIM

Adres: Doğu Mah. Ortanca Cad. No: 79 
Pendik, İstanbul

Kadıköy ve Kartal'dan Geliş

E–5 takip edilerek Pendik Köprüsü İDO, sahil yolu ayrımından devam edilir. Adnan Menderes Bulvarı'na çıkılır. Karşımıza çıkan ilk ışıklarda sağ tarafımızda Pendik İlçe İtfaiyesi'ni gördükten sonra aşağı doğru düz bir şekilde devam edilir. 4'ncü ışıklarda karşımıza gelen döner kavşaktan sonra araçlı alt geçitten geçilir. Sol tarafta kalan Lokman Hekim Caddesine sapılır. Lokman Hekim Caddesinin girişinden sonra 3'üncü soldan sola sapılıp Dünyagöz Pendik'e ulaşmış olacaksınız.

Boğaziçi Köprüsü'nden ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Geliş

Köprüden çıktıktan sonra Bostancı-Ankara sapağından E-5 karayoluna girilir. E–5 takip edilerek Pendik Köprüsü İDO, Sahil yolu ayrımından devam edilir. Adnan Menderes Bulvarı'na çıkılır. Karşımıza çıkan ilk ışıklarda sağ tarafımızda Pendik İlçe İtfaiyesi'ni gördükten sonra aşağı doğru düz bir şekilde devam edilir. 4'üncü ışıklarda karşımıza gelen döner kavşaktan sonra araçlı alt geçitten geçilir. Sol tarafta kalan Lokman Hekim Caddesine sapılır. Lokman Hekim Caddesinin girişinden sonra 3'üncü soldan sola sapılıp Dünyagöz Pendik'e ulaşmış olacaksınız.

Kadıköy-Pendik Sahil Yolundan Geliş

Bostancı sahil yolu izlenerek Pendik Marina ve İDO Pendik (İstanbul Deniz Otobüsü) iskelesine kadar ilerleyin. Sağ tarafta İDO'yu gördükten sonra ilk ışıklardan sola dönülür. Karşınıza çıkan döner kavşaktan sola dönükten 50 m. sonra Mc Donalds'ın oradan sağa dönüp 300 m. ilerledikten sonra yani 3. sağdan dönüldüğünde Dünyagöz Pendik'e ulaşmış olacaksınız.

GENEL TANITIM

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 2012 yılının Ekim ayında Pendik şubesini açtı. Dünyagöz Pendik, gözün tüm branşlarında, teşhis ve tedavi hizmeti sunmaktadır. SGK anlaşmalı poliklinikte, özel sağlık sigortaları ile de hizmet alınabilmektedir.

Dünyagöz Pendik’ de sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Pendik şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.

Otopark

Vale Hizmeti

Uydu Yayını

Wi-Fi