Randevu almak için tıklayınız

444 4 469 - 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

Ulaşım

Adres : Alsancak, Ali Çetinkaya Blv No:79, 35220 Konak/İzmir Tel: 0212 413 79 73

Genel Tanıtım

Kalite standartlarını daima yükselterek hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefiyle yatırımlarına her sene bir yenisini ekleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu, İzmir şubesini 2021 yılının Haziran ayında açtı.

İzmir'in doğasına uygun şekilde planlanan hastanede yaklaşık 12.000 m²’lik kapalı alan, ayrıca çocuklar için özel alanlar ve hasta yakınları için bekleme alanları bulunuyor.

Akıllı binasında her türlü teknolojik alt yapının düşünüldüğü, lazer ve genel ameliyathanelerden, hastalıkların teşhisinde büyük önem taşıyan tetkik cihazlarına kadar tüm donanımın dikkatle hazırlandığı Dünyagöz İzmir, binlerce vaka deneyimine sahip medikal kadrosu ve güler yüzlü personeli ile İzmirlilerin gözün tüm branşlarında eksiksiz teşhis ve tedavi almalarını sağlıyor.

İzmir ve çevresinde yaşayanların yanı sıra farklı dillerde hizmet veren geniş kadrosu ile dünyanın her yerinden gelen yerli ve yabancı turistlere tedavilerini en iyi şekilde almalarını sağlayan Dünyagöz İzmir, grubun sağlık turizmiyle öne çıkan şubelerinin arasında yer alıyor.

Hastanemizde,  SGK, özel sağlık sigortaları, banka sigortaları, yabancı sağlık sigortaları ile anlaşması bulunuyor.

Dünyagöz Hastanesi Sakarya Dünyagöz Hastanesi Sakarya

Dünyagöz İzmir’ de sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz İzmir şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.