Dünyagöz Hastanesi Konya Dünyagöz Hastanesi Konya

Randevu almak için tıklayınız

444 4 469 - 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

Ulaşım

Adres : Dünyagöz Hastanesi Zafer Mah. Yildirim Beyazit Cad. No: 93 Kepez, Antalya Tel: 0212 413 79 62,

Genel Tanıtım

Gözün tüm branşlarında sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle 365 gün, 24 saat göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getiren Dünyagöz Hastaneler Grubu, 2010 yılının Nisan ayından bu yana Antalya’da hizmetinizde…

Modern binası ve 5 yıldızlı otel konforundaki odaları ile dikkat çeken Dünyagöz Kepez, deneyimli medikal kadrosu ve güler yüzlü personeli ile Antalyalılara gözün tüm branşlarında eksiksiz teşhis ve tedavi hizmeti sunuyor. Hastanede lazer ve genel ameliyathanelerden, hastalıkların teşhisinde büyük önem taşıyan tetkik cihazlarına kadar tüm donanım dikkatle hazırlandı.

Her branş için ayrı bir katın ayrıldığı şubede çocuklu aileler de düşünülmüş, çocuklar için aileleri muayene olurken keyifli vakit geçirebilecekleri geniş bir çocuk oyun alanı ayrılmıştır. Farklı dillerde hizmet veren ekibiyle, dünyanın her yerinden yılda binlerce yabancı hastayı tedavi eden Dünyagöz Kepez, grubun sağlık turizmiyle öne çıkan şubelerinin başında geliyor. SGK anlaşmalı şubede, özel sağlık sigortaları ile de hizmet alınabilmektedir.

Dünyagöz Antalya’ da sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Antalya şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.