Randevu almak için tıklayın

Laboratuvar Sonuçları

Telefon: 444 4 469
365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

ULAŞIM

Adres: Bağdat Cad. No: 150 Feneryolu 
Kadıköy, İstanbul

Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havaalanından Geliş

E–5 Takip edilerek Bostancı ayrımından Sahil Yoluna devam edilir. Sahil yolu Bostancı ayrımından Bağdat Caddesine çıkılır. Sırasıyla Suadiye, Şaşkınbakkal, Erenköy, Caddebostan, Göztepe, Selamiçeşme semtleri takip edilerek Feneryolu ışıklara gelip, Feneryolu Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olacaksınız.

Kadıköyden Geliş

Bağdat Caddesine çıkılarak Fenerbahçe Stadının yanından Kızıltoprak’a ulaşılır. Kızıltoprak’tan Bağdat Caddesi takip edilerek Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesinden (Feneryolu sapağı) sola devam edilir ve yolun sonunda Feneryolu Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olursunuz.

Boğaziçi Köprüsünden Geliş

Boğaziçi Köprüsünden çıktıktan sonra son çıkıştan Fenerbahçe Stadının önünden sahil yoluna doğru gidilir. Kızıltoprak’tan Bağdat Caddesi takip edilerek Dr. Faruk Ayanoğlu Caddesinden (Feneryolu sapağı) sola devam edilir ve yolun sonunda Feneryolu Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olursunuz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden Geliş

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden çıktıktan sonra tüm ayrımlar dönülmeden geçilir. Atatürk Caddesinin sonundaki alt geçitten geçilerek Bağdat Caddesi tabelası yönünde sağa dönülür, 50 metre sonra yol üçe ayrılır ve bu ayrımdan direk devam edilerek Göztepe İstasyon Caddesine ulaşılır. Yolun sonuna gelindiğinde sola dönülerek Göztepe İstasyon Caddesinin sonundaki Bağdat Caddesi ile birleştiği trafik ışıklarına gelinir. Buradan Bağdat Caddesine dönerek üçüncü ışıklara kadar gidilir. Feneryolu Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olacaksınız.

GENEL TANITIM

Kalite standartlarını daima yükselterek hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırma hedefiyle yatırımlarına her sene bir yenisini ekleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu, 2001 yılının Nisan ayında Feneryolu şubesini açtı.

Tarihi binası, deneyimli medikal kadrosu, güler yüzlü personeli ile Dünyagöz Feneryolu, gözün tüm branşlarında son teknoloji ürünü cihazlarla teşhis ve tedavi hizmeti sunmaktadır. Binanın tarihi bir köşk olması nedeniyle asansör olmamasına karşın; yaşlı ve merdiven çıkamayan hastalar için özel sandalye asansörü bulunmaktadır. SGK anlaşmalı poliklinikte, özel sağlık sigortaları ile de hizmet alınabilmektedir.

Dünyagöz Feneryolu’ nda sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Feneryolu şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.

Uydu yayını

Wi-Fi