Randevu almak için tıklayın

Laboratuvar Sonuçları

Telefon: 444 4 469 
365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

Adres: Nispetiye Cad. Yanarsu Sok. No: 1 
Etiler, İstanbul

HARİTA

GENEL TANITIM

Dünyagöz gözün tüm branşlarında 365 gün, 24 saat hizmet veren Dünyagöz Etiler 2007 yılının Aralık ayından bu yana hizmet vermektedir

1996 yılında Levent’teki ilk şubesiyle hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 2007 yılının Aralık ayında Etiler binasına taşındı. Sahip olduğu teknolojisi, medikal kadrosu ve ekibiyle Dünyagöz Etiler, gözün tüm branşlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunmaktadır.

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun tüm operasyonel süreçlerinin yürütüldüğü ve tüm yatırım kararlarının verilip uygulamaya alındığı, başka bir deyişle grubun lokomotifi konumundaki Dünyagöz Etiler, sadece yurt içinden hastalara değil; aynı zamanda dünyanın her yerinden binlerce yabancı hastaya da göz sağlığı hizmeti sağlıyor. Bu nedenle, Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun sağlık turizmi açısından öncü şubelerinin başında yer alıyor.

Dünyagöz Etiler’ de sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunu doldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Etiler şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.

Kafeterya

VIP Oda

Otopark

Vale Hizmeti

Uydu yayını

İbadethane

Wi-Fi