Randevu almak için tıklayın

Laboratuvar Sonuçları

Telefon: 444 4 469
365 gün 24 saat kesintisiz hizmet

Adres: Mahir İz Cad. No: 7 Capitol AVM Karşısı 
Altunizade, İstanbul

Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havaalanından Geliş

E–5 istikametinden Boğaziçi Köprüsüne giriş yapılır ve son çıkış olan Altunizade çıkışından dönüş yapılır. 50 metre sonra yol ikiye ayrılır ve sol yoldaki ilk ışıklardan devam edilir. Soldan devam edilerek 150 metre gittikten sonra Bağlarbaşı-Kadıköy tabelası takip edilerek sola devam edilir. Burada yol ikiye ayrılır ve Capitol tabelası takip edilir. 100 metre sonra solda Altunizade Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olacaksınız.

Kadıköyden Geliş

Kadıköy Rıhtım Caddesinden sağa dönen yol takip edilerek Nautilus’un önündeki ışıklardan sola dönülüp Karacaahmet mezarlığına gelinir, yol ikiye ayrılır ve sağdan devam edilerek Zeynep Kamil Hastanesinin önüne gelinir. Zeynep Kamil Hastanesinin önünden direk devam edilerek üç trafik ışığı geçilip, Capitol’ün ön girişine gelinir ve karşınıza Altunizade Dünya Göz Hastanemiz çıkar.

Boğaziçi Köprüsünden Geliş

Avrupa Yakasından Boğaziçi Köprüsüne girilir ve ikinci çıkış olan Altunizade yönüne dönülür. Yeni yapılan köprülü geçişten Altunizade istikametine devam edilir. 150 metre gittikten sonra Bağlarbaşı-Kadıköy tabelası takip edilerek sola devam edilir. Burada yol ikiye ayrılır ve Capitol tabelası takip edilir. 100 metre sonra solda Altunizade Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olacaksınız.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden Geliş

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden gelişlerde Ümraniye-Şile çıkışından sonraki 1.Çevre yolu ayrımından dönülür ve Boğaziçi Köprüsü istikametine devam edilir. Son çıkış olan Altunizade çıkışından dönüş yapılır. 50 metre sonra yol ikiye ayrılır ve sol yoldaki ilk ışıklardan devam edilir. Soldan devam edilerek 150 metre gittikten sonra Bağlarbaşı-Kadıköy tabelası takip edilerek sola devam edilir. Burada yol ikiye ayrılır ve Capitol tabelası takip edilir. 100 metre sonra solda Altunizade Dünya Göz Hastanemize ulaşmış olacaksınız.

GENEL TANITIM

Yatırımlarına her sene bir yenisini ekleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu, Altunizade şubesini 2005 yılının Haziran ayında açtı.

Dünyagöz Altunizade, medikal kadrosu ve ekibiyle gözün tüm branşlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunuyor. SGK anlaşmalı şubede, özel sağlık sigortaları ile de hizmet alınabilmektedir.

Dünyagöz Altunizade’de sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için çağrı merkezini arayabilir, iletişim formunudoldurabilir veya online destek bölümünden yardım alabilirsiniz.

Dünyagöz Altunizade şubemizden randevu almak için ise çağrı merkezimizi arayabilir veya randevu al bölümümüzden destek alabilirsiniz.

Kafeterya

VIP Oda

Otopark

Vale Hizmeti

Uydu yayını

İbadethane

Wi-Fi

Helikopter