Watergarden İstanbul; Kağıttan Yemek Atölyesi, Survivor'ın yıldızı aynı zamanda Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül’ün imza günü, Ali Baba’nın Hazinesi ve Pinokyo çocuk müzikalleri ve Sufle canlı sahne performansı ile bu haftasonu yine eğlencenin merkezi olacak.

Açıldığı günden bu yana yeme-içme ve eğlence sektörüne değer katan Watergarden İstanbul, düzenlediği etkinliklerle de adından söz ettiriyor. Watergarden İstanbul’un geleneksel hale gelen haftasonu etkinliklerinde ise bu hafta yok yok.

Hem ebeveynler hem de çocukların eğlenerek zaman geçireceği ilk etkinlik Kağıttan Yemek Atölyesi olacak. 25 – 26 Kasım 2017 tarihlerinde 13:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, ziyaretçiler renkli kağıtlardan yemek heykelleri oluşturacaklar.

25 Kasım Cumartesi saat 17.00’da gerçekleşecek bir diğer etkinlik ise ‘Survivor Sabriye’ olarak da hayatımızda yer eden Dünya Kick Boks şampiyonu Sabriye Şengül’ün imza günü olacak. Sabriye Şengül’ün 1 Aralık’taki maçı öncesi gerçekleşecek imza gününde 50 kişiye de sosyal medya üzerinden maç bileti hediye edilecek.

Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikler atölye ve imza günü ile de sınırlı değil. Çocuklar için 16.00- 17.00 saatleri arasında Taze Pazar katında ‘Ali Baba’nın Hazinesi’ ve ‘Pinokyo’ oyunlarını sergileyecek olan Watergarden İstanbul, 19:30 ve 21:00’da Watergarden Sahne’de Sufle canlı sahne performansı ile ziyaretçilere eşsiz bir müzik dinletisi sunacak.

Ayrıca Pazar günü yine çocuklara yönelik olarak 13:00 – 18:00 saatleri arasında Arı Çocuk, sokak müziği tadında Watergarden İstanbul içerisinde canlı performans sergileyecek.