Tarih: 12 Aralık  21.00

Yer: Maximum UNIQ Box

İstanbul Komedi Festivali, 5. Yılında Maximum Kart Ana Sponsorluğunda!

 

BKM Organizasyonu ve Maximum Kart ana sponsorluğunda şehre kahkahayı getiren İstanbul Komedi Festivali, 12 Aralık Pazartesi günü Maximum Uniq Box’ta Sunay Akın’ı seyircisi ile buluşturacak!

Türkler, Çinliler ve Vikingler nasıl bir araya geldi? Astronotlar Ay'da nasıl mahsur kaldı? Piri Reis’in haritasındaki gülümseyen sır ne? Uzay'da aşk var mı? Sunay Akın, anlattığı hikayeler ile geçmişle bugün arasında eğlenceli bir köprü kuruyor.

Sunay Akın, maksimum eğlence ve maksimum kahkaha için; İstanbul Komedi Festivali etkinlikleri kapsamında 12 Aralık’da Maximum Uniq Box’ta, seyircisini bilginin ışığıyla gülüp, eğlenmeye davet ediyor.

İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black’e %20 indirim uygulanacak etkinliğin biletleri satışta.

Ata Demirer Gazinosu -22 Mart  Ankara Ata Demirer Gazinosu -22 Mart Ankara

Etkinlik Kuralları

- 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir.
- Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
-  Etkinliğe evcil hayvan getirilmemesi rica olunur.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- İş Bankası kartlarına %10, Maximiles ve Privia kartlara %20 indirim kampanyası, sadece WEB sitesi üzerinden gerçekleştirilen satın alma işlemlerinde geçerlidir.
- Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.

Bilet: