Mobilya, tablo, gümüş ve aksesuarın eşsiz buluşma noktası olan MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve Sanat Kültür Merkezi, “Luxury Event” konsepti ile aylık çeşitli etkinliklere imza atıyor.

Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan, “Güne Nasıl Başladığımız Yaşamımızı Değiştirir mi?” seminerinde sizi görmekten mutluluk duyacağız. “Dışarıda Hiçbir Şey Var” adlı tek kişilik gösterisiyle bir yıldır, hem çocukların hem de yetişkinlerin hayatına dokunan Betül Arım’ın sunumuyla düzenlenecek olan seminer, 9 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

“Güne Nasıl Başladığımız Yaşamımızı Değiştirir mi?” semineri, büyük bir farkındalık yaratan ve kendimizle yüzleşmemizi sağlayan, adeta şifa niyetine bir terapi seansı. Seminerin sunumunu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Betül Arım gerçekleştiriyor. Arım, ruhumuzu arındıran terapi seansında “Gece nasıl yatmalıyız ki güne güzel başlayalım?”, “Günün aydın olabilmesi için yataktan nasıl kalkmalıyız?”, “Sabah, ben benimle nasıl buluşurum?”, “İlk ne yapmalı, ne içmeli, ne yemeliyiz?” sorularının yanıtlarını veriyor. “Hayatımız yaptığımız tercihlerin bir toplamıdır” diyen Arım, “Başka bir ben, başka bir sen, başka bir dünya mümkün! Dışarıya takılmak yerine, içeriyi temizle" mesajını veriyor.

Katılımcıları bambaşka bir boyuta taşıyor. Arım, kendi değişim yolculuğunu tüm samimiyeti ile konuklarına anlatıyor. Hayatı sevmek, bedenini sevmek, bilinçaltına hükmetmek ve bağışlamanın hafifliği üzerine deneyimlerini paylaşıyor.

"Küçük Güçlü Büyüler" anlamına gelen MAJİ’de, farklı kültürlere ait en usta ellerden çıkmış mobilya, aksesuarları ve seçkin ressamların en güzel yağlıboya tablolarını görebilirsiniz.Tüm bilgi ve tecrübe birikimini MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve Sanat Kültür Merkezi'nde sanata dönüştüren Gaye Donay, sizi bu seminerde MAJİ'nin büyüsünü yaşamaya davet ediyor.

Tarih: 09 Mayıs 2018, Çarşamba

Yer: MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve Sanat Kültür Merkezi

Adres: Valikonağı Caddesi, Sinoplu Şht. Cemal Sk. Kırmızı Apt. No: 4/B Nişantaşı/Teşvikiye

Saat: 14:00 – 16:30 (1.Seans), 19:00-21:30 (2.Seans)

Etkinlik Detayları

Etkinlik Başlangıcı: 
09/05/2018 14:00 TR

Etkinlik Bitişi: 
09/05/2018 21:30 TR

Mekan: MAJİ Gallery & Decorist Mağaza ve Sanat Kültür Merkezi, Valikonağı Caddesi, Sinoplu Şht. Cemal Sk. Kırmızı Apt. No: 4/B Nişantaşı/Teşvikiye