Kategori
1 Kişilik Kombine - ₺11.000,00
2 Kişilik Kombine - ₺16.500,00
 Mekan
Çeşitli Mekanlar

bilet

Ata Demirer Gazinosu - 23 Mart Ankara Ata Demirer Gazinosu - 23 Mart Ankara

Istanbul Night Flight 2022 8. Sezon Başlıyor.

Müziğin yıldızlarıyla buluşmak için geri sayım başladı.

Istanbul Night Flight 2023 müziğin yıldız isimlerini yeniden buluşturmaya hazırlanıyor.

Dünya starlarının, müzikseverlere eşi benzeri olmayan bir gece  yaşatacağı “ İstanbul Night Flight ” konser serisinin yedinci  sezonunun da dinleyicileriyle buluşuyor. Events Across Turkey, Avrupa’nın En iyi Event Ödüllü etkinliği Istanbul Night Flight 2023 yılında da dünya starlarını ağırlamaya devam ediyor. Avrupa’nın En İyi Event Ödülü etiketine sahip olan etkinliğin konserleri bu yıl 09 Şubat - 11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Birçok kültür ve sanat etkinliğinin yanı sıra sayısız konsere ev sahipliği yapan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Efes Antik Kent, Volkswagen Arena, Antalya Açık Hava, İzmir Açık Hava ve CSO ADA, gerçekleşecek konserler serisinde müzikseverler dünyanın önde gelen sanatçılarının eserlerini dinleme şansı bulacaklar. Sınırlı Sayıda dinleyici ile buluşacak bu  özel konserlere kaçırmadan yerinizi ayırtın. 

KOMBİNE BİLET  KURALLARI 

- Istanbul Night Flight 8. Sezonu olan 2023 yılında İstanbul’da gerçekleşecek tüm konserlerde geçerlidir. 

- Events Across Turkey, Istanbul Night Flight projesi kapsamında 2023 yılında İstanbul’da en az 15 konser gerçekleştirecektir.

- Kombine biletler Protokol ve VIP olarak sınıflandırılmaktadır. 

- Kombine bilet sahipleri katılacakları etkinliklere her bir etkinlikten en az 1 hafta  önce [email protected] mail adresine veya 0216 801 10 59 telefon üzerinden rezervasyon yaptırmak zorundadır.