Kategori
Kombine - Ayakta Tam (Avantajlı Dönem) - ₺1.400,00
 Mekan
Parkorman, Maslak, Büyükdere Cd. No:263, 34398 Şişli/İstanbul

bilet

Ata Demirer Gazinosu 01 Nisan Zorlu PSM İstanbul Ata Demirer Gazinosu 01 Nisan Zorlu PSM İstanbul

Festivalden tarihi bir ‘Ritüel’

Etta James, Tina Turner, Betty Davis, Nina Simone, Shirley Bassey gibi efsanelerden aldığı ilhamla, derinlikli sesi ve katmanlı müziğiyle 2014’te girdi hayatımıza Sharon Kovacs. İlk albümü Shades of Black ile 36 ülkede liste başarısı sağladı, videoları on milyonlarca kez izlendi. Kovacs bugüne kadar Glastonbury ve Sziget gibi İngiltere ve Avrupa’nın en büyük festivallerinde yer aldı ve Robbie Williams gibi pop yıldızlarıyla aynı sahneyi paylaştı.

Festival izleyicisi, bu yılın Parkorman’daki ilk buluşmasında, karanlık ve etkileyici vokaliyle Kovacs’tan önce, otuz yıl öncesine selam gönderen bir performansa şahitlik edecek. İlk İstanbul Caz Festivali’nde de izleyicilerle buluşan, vurmalı çalgılardaki progresif vizyonuyla dünya çapında öncü kabul edilen Okay Temiz, festivalin 30. yılında çok özel bir prömiyerde sıradışı söz yazarı ve besteci Riff Cohen ile sahneyi paylaşacak.

Morcheeba // Alfa Mist // Ekin Beril // Mammal Hands

Yeni nesil virtüözlerle türler arası bir festival buluşması

The Lumineers // Adamlar

Kuzey Amerika’dan dünyaya yayılan bir folk dalgası

Colorado, Denver’ın ufacık müzik kulüplerinde başladıkları folk serüvenini tüm dünyaya aktarmayı başarabildi The Lumineers. “Ho Hey” ile 2012’de yaptıkları başarılı çıkışın ardından Bruce Springsteen, Tom Waits, Bob Dylan ve Tom Petty gibi efsanelerden aldıkları ilhamla dünya çapında başarı kazandılar. Gülen yüzlerin ardındaki melankolik hikâyeleri anlatan, birer film senaryosu gibi işledikleri Stubborn Love”, “Ophelia”, “Angela” ve “Cleopatra” gibi incelikli ve dokunaklı şarkılarıyla ciddi bir hayran kitlesine ulaşan The Lumineers, 10 yıl gibi kısa bir sürede modern folk türünün en büyük grupları arasında yerini sağlamlaştırdı. Konserde The Lumineers öncesinde izleyeceğimiz grup ise Türkiye’nin en gözde yeni nesil topluluklarından Adamlar olacak. The Lumineers ve öncesinde rock müzikle mizahı harmanlayan, içine biraz da ironi katan Adamlar’ı izlemek için tüm müzikseverleri Parkorman’a bekliyoruz.