HARİTA, YOL TARİFİ, NEREDE, NAVİGASYON

İstanbul Art Show, 3 gün boyunca sanatseverleri, seçkin sanatçılar ve galeriler ile buluşturacak, binlerce ziyaretçinin hayatına dokunacak. Birçok farklı tarzda sanat eserini bünyesinde barındıracak olan disiplinler arası fuar, sanatın herkes için ulaşılabilir olmasını ve her kesimden insana dokunabilmesini amaçlamaktadır. Yüzyıllar boyunca kültür ve medeniyetlerin beşiği olmuş İstanbul, jeopolitik önemi ile tarih boyunca çeşitli din, dil ırktan insanı buluşturan bir nokta olmuştur. İstanbul’un herkesi kucaklayan bu kozmopolit kültürü; çağdaştan geleneksele ve hatta dijitale tüm farklı sanat tarzlarına bir “yuva” konumundadır. Ziyaretçiler, Türkiye ve dünyadan sanatçıları ve galerileri bir arada bulmanın yanısıra düzenlenecek seminerler, paneller, enstalasyonlar ve sosyal sorumluluk projeleri ile çağdaş sanatın sınırlarını ve kapsamını tanınmış konuşmacılardan dinleyecek. Fuar, canlı performanslar ve atölyeler gibi yan etkinlikleri ile sanat severleri süreçlere dahil edecek. İstanbul Art Show’da ziyaretçiler her yaşam alanı ve her bütçeye göre eserler bulacak, katılımcılar ise binlerce sanatsevere doğrudan ulaşma ve ismini duyurma imkânı bulacak.

Toplu taşıma araçları Taksim, Eminönü ve Mecidiyeköy gibi bir çok merkezi lokasyondan Harbiye’ye doğrudan ulaşım sağlamaktadır. Harbiye otobüs durağı, Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center‘a yaklaşık 5 dakika yürüme mesafesindedir.

Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center’a metro ile de kolayca ulaşılabilir. F1 Taksim – Kabataş metro hattı kullanılarak Osmanbey durağında inilebilir. Osmanbey metro durağı 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Metrobüs, özellikle Anadolu Yakası’ndan Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center’a gelmek isteyenler için çok avantajlı bir ulaşım alternatifidir. Metrobüsle Mecidiyeköy durağına ulaşmak için şu hatlar kullanılabilir: 34Z Söğütlüçeşme-Zincirlikuyu 34A Zincirlikuyu-Avcılar

Havalimanlarından Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center’a taksi ile gelmek isteyenler için süre ve ücretler aşağıda yer almaktadır: Atatürk Havalimanı (Avrupa Yakası) 45-60 dakika / 65 TL Sabiha Gökçen Havalimanı (Anadolu Yakası) 60 dakika / 100 TL *Belirtilen fiyatlar değişiklik gösterebilir.

HİLTON İSTANBUL EXHIBITION CENTER

Otele bitişik olan salon, Hilton Istanbul'a bir yürüme yoluyla bağlı bulunmaktadır. Salon 2 katlı olup, 3000 kişiden fazla ziyaretçi kapasitesi ve 1.480 metrekarelik yüzölçümü ile büyük konferanslar, sergiler, fuarlar, ödül törenleri, moda showları, gala yemekleri ve ürün lansmanları gibi alanlarda hizmet vermektedir. 1475 metrekareden fazla yüzey alanı olan en alt kat gerekli olduğunda üç bölüme ayrılabilir. 1344 metrekarelik yüzey alanı bulunan üst katta sütun bulunmamaktadır ve ek olarak bir galeri alanı yer almaktadır. Havalandırma, arka plan müziği, hoparlör düzeni, mikrofon, amplifikasyon, sahne ekipmanları, banket/konferans mobilyaları, halı kaplama, her iki kata da kolay ulaşım, 5000 kilodan fazla kapasiteli kargo asansörü, spot ışıkları, televizyon yayını olanakları, slayt ve film projektörleri, projeksiyon odaları, LCD projektörleri, döşeme kanalı grid sistemleri, telefon, simultane tercüme kabini ve projeksiyon odaları sağlanan diğer teknik malzeme ve kolaylıklardır.