​İnegöl, doğası ve spor turizmiyle EMITT Fuarı’nda adından söz ettirdi! 


85 ülkeden 1065 katılımcı ve binlerce ziyaretçiyi ağırlayan EMITT 2018 Turizm Fuarı’nda, İnegöl Belediyesi şehrin önemli turizm değerlerinden olan Oylat Kaplıcaları ve DOSTUM standıyla yerini aldı.

 

85 ülkeden 1065 katılımcı ve binlerce ziyaretçiyi ağırlayan EMITT 2018 Turizm Fuarı’nda, İnegöl Belediyesi şehrin önemli turizm değerlerinden olan Oylat Kaplıcaları ve DOSTUM standıyla yerini aldı.

İstanbul TÜYAP fuar alanında bu yıl 22'incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bu yıl İnegöl Belediyesi’nin saklı güzelliklerini ağırladı. Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) ve hem şelalesi hem de kaplıcasıyla ünlü OYLAT A.Ş.’nin de yer aldığı fuara, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı.

Başkan Taban, Oylat A.Ş. ve DOSTUM standını ziyaret edip fuara ilişkin bilgiler alırken, aynı zamanda fuarda yer alan diğer stantları da inceleyerek İnegöl turizminin geliştirilmesi adına neler yapılabilir noktasında fikir edindi.

Doğa turizmi ayağıyla da atağa geçen İnegöl Belediyesi, toplam 80 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiği DOSTUM (Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) projesiyle, dileyen herkese doğayla iç içe spor yapma imkanı sunuyor. Alanda fotosafari, trekking, ATV safari, motocross ve off-road, okçuluk ve üç farklı kalkış alanına sahip yamaç paraşütü, paratrike ve paramotor ile sivil havacılık deneyimi imkanı sunuluyor.

Türkiye’nin önemli kaplıca merkezlerinden biri olan Oylat Kaplıcaları, İnegöl merkeze 27 kilometre uzaklıkta doğa ile iç içe olan bir turizm cenneti. Oylat Kaplıcaları, zengin mineralli 40,5 derecelik kaynak suyu ile yılda 300 bin kişiye şifa dağıtıyor.