Hamid Tolouei Fard ile Resim Atölyesi
Yer: Maximum UNIQ Hall, İstanbul
Tarih: 22 Nis 2023 - 22 Nis 2023
Saat: 10.00

Bilet
Etkinliğe Dair
ÇAĞDAŞ SANATIN ULUSLARARASI TEMSİLCİLERİNDEN HAMİD TOLOUEI FARD ÇOCUKLARIN HAYAL GÜCÜNÜ ÖZGÜR KILAN RESİM ATÖLYESİ İLE 22 – 23 NİSAN’DA MAXIMUM UNIQ ÇOCUK FESTİVALİ’NDE.

Türkiye’de Red art istanbul’un temsil ettiği, İran’ın en ünlü çağdaş sanatçılarında Hamid Tolouei Fard, Maximum Uniq Çocuk Festivali’nde!

Dünyanın pek çok şehrinde sergileri gerçekleşen ve müzelerde eserleri yer alan Hamid Tolouei Fard, erken yaşta ustalaştığı kaligrafiyle günümüzün pop kültür öğelerini yeniden yorumlayan özel bir sanatçı.

Dimash Qudaibergen Dimash Qudaibergen

İstanbul’da yaşayan, iyi derecede Türkçe konuşan ve gerçekleştirdiği TENTEN İSTANBUL adlı son solo sergisi ile büyük beğeni toplayan sanatçı, bu kez çocuklarla beraber çok özel bir çalışmaya imza atacak. 

22 – 23 Nisan tarihlerinde, Maximum Uniq ‘ÇOCUK FESTİVALİ’nin onur konuğu olarak çocuklara yönelik 2 atölye çalışması gerçekleştirecek olan Hamid Tolouei Fard, resim yapmayı seven 6 yaş ve üstü çocukları hayal gücünün özgür yaratıcılığı ile sürprizli bir çalışmaya davet ediyor.

Bireysel başlayan ama kolektif bir sonuca odaklanan bu renk ve neşe dolu atölye çalışması çocuklar için değerli bir deneyime dönüşecek.

Sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecek olan bu özel çalışma 22 ve 23 Nisan’da saat 10:00 – 11:30 arasında gerçekleşecek.

İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black’e %20 indirim uygulanacak çocuk şenliğinin biletleri satışta.