Şehirde keyifli bir haftasonu geçirmek için benzersiz bir maceraya hazır mısınız?

Dimash Qudaibergen Dimash Qudaibergen

LİNK
2018’den beri food market konseptiyle bambaşka gastronomi deneyimlerine ev sahipliği yapan Extra Gastronomy by Brothers, bu yıl da eşsiz deneyimler sunmak için 17-18 Haziran tarihlerinde Swissotel by Bosphorus @ Chalet Garden’da!

Festivalin ilk günü 17 Haziran’da Burkay Adalığ (meleklerinpayı) moderatörlüğünde gerçekleşecek gastronomi sohbetlerinin ilk konuğu Gurukafa (Burak Kan) olacak.

İki gün boyunca devam edecek kesintisiz lezzet yolculuğu, Twins miksoloji workshopları, Oğul Türkkan-Can Akıncı çikolata, peynir, kuru et eşleşme workshopları ve sürpriz aktiviteler, 17 Haziran akşamı Sultan Bahçe’de Yalın’ın en sevilen şarkılarıyla devam edecek.

Festivalin ikinci günü 18 Haziran’da Burkay Adalığ (meleklerinpayı) ile gastronomi sohbetlerinin konukları Levon Bağış ve Pınar Taşdemir (Araka) olacak. Öğleden sonra Sound of Ladies eşliğinde lezzete ve müziğe karışırken akşam da Chalet Garden Brothers Celebration Stage’de Sena Şener sahne alacak.

İstanbul’un en iyi gastronomi noktaları, miksolojinin organik hali, müzik, sanat, eğlence ve workshoplar ile iki gün boyunca tadı damağınızda kalacak bir festival deneyimi Extra Gastronomy by Brothers'ta sizleri bekliyor.


PROGRAM

17 Haziran

Burkay Adalığ Gastronomi Sohbetleri – Konuk: Burak Kan (Gurukafa)
Twins Miksoloji Workshopları
Oğul Türkkan-Can Akıncı çikolata, peynir, kuru et eşleşme workshopları
Yalın @Sultan Bahçe
18 Haziran

Burkay Adalığ Gastronomi Sohbetleri – Konuk: Levon Bağış
Sound of Ladies @Chalet Garden Brothers Celebration Stage
Burkay Adalığ Gastronomi Sohbetleri – Konuk: Pınar Taşdemir (Araka)
Twins Miksoloji Workshopları
Oğul Türkkan-Can Akıncı çikolata, peynir, kuru et eşleşme workshopları
Sena Şener @Chalet Garden Brothers Celebration Stage