Bayramın tadını yine çocuklar çıkaracak ve 3 gün boyunca birbirinden eğlenceli, renkli, eğitici, öğretici oyunlar, atölyeler, kukla gösterileri ve konserlerin yer aldığı içeriklerle Maximum Uniq’te bayram coşkusu doyasıya yaşanacak. 

Etkinlikten etkinliğe koşulacak bu festivalde yok yok!

İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black’e %20 indirim uygulanacak çocuk oyununun biletleri satışta.

Nasreddin Hoca
Nasreddin Hoca, ülkemizde yaşayan insanının pratik zekâsını, espri anlayışını, hazır cevaplılığını kısaca aklının işleyiş yollarını temsil eden keyifli bir halk kahramanı. Tiyatronun, edebiyatın, mizahın mutfağında çalışanlar için ise tükenmez bir esin kaynağı. Nasreddin Hoca, el kuklası, ipli kukla, gölge kuklası, gibi birçok kukla türünün ve kukla tekniğinin aynı mekânda kullanıldığı bir kukla gösterisi.Serkan Keskin, Taner Ölmez, Sezin Bozacı ve Sibel Altan’ın oynadığı, Işıl Kasapoğlu’nun yazıp yönettiği kukla oyunu Nasreddin Hoca, 22 Nisan’da Maximum Uniq Box’ta.

Türkçe Benim Evim – Kelimeler Adası
Yepyeni bir çocuk oyunu 23 Nisan’dan itibaren Maximum Uniq Lounge’da minik tiyatro severlerle buluşacak. 
Kelimelerle dans edecek, kelimelerle öğrenecek, kelimelerle hayal kuracak ve çok eğleneceksiniz. 
Oyun; arkadaşlığın, umut etmenin, özgürce hayal kurmanın ve tüm bunları yaparken, ifade ve doğru iletişimin önemini kelimelerle pekiştirecek.  
Kelimeler Adası’nda sizi; Begüm, Kuklacı ve Çuçu’yla interaktif bir oyun bekliyor. 
Oyun, 23 Nisan’da Maximim Uniq Lounge’da.

Oyun süresi: 55 dk.
Yaş: 4+

Yöneten: Emre Özerden
Yazan: Volkan Çıkıntıoğlu
Oyuncular:
Begüm: Derya Özsoy
Kuklacı: Can Seçki

Yapımcı: BKM 
Proje Yapımcısı: Yağmur Akpınar
Dekor Tasarım: Cansu Akdeniz
Müzik: Jingle Jungle
Prodüksiyon Asistanı: Emir İslam

BabyConcerts ile Mevsimler: İlkbahar
Türkiye’de ilk ve tek bebek ve çocuklara yönelik klasik müzik topluluğu BabyConcerts ile 23 Nisan’ı Uniq Box’da kutluyoruz!
Her yaştan dinleyiciye uygun olan, 45 dakikalık bu konserde küçük sanatseverler W.A.Mozart, G.Bizet, J.Strauss gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini bir ilkbahar masalı eşliğinde dinleyecek. Vivaldi’nin ünlü Dört Mevsim konçertolarından parçalar çalınacak programda minikler gerçek bir balerinle de yakından tanışma şansı bulacak.

Dimash Qudaibergen Dimash Qudaibergen

Sanatçılar:Didem Karakaya - Flüt (Türkiye)Pek çok orkestra ve toplulukta flüt, piccolo ve alto saksafon çalıyor. "Marsyas Flute Dörtlüsü" ve "Trio ad Libitum" topluluklarının üyesi olan Karakaya, 2015 yılında "Flütistan" Uluslararası Flüt Buluşması'nı düzenledi. TRT Radyo-3'e 10 yıl boyunca program hazırladı.
Alise Juska Savga - Keman (Letonya)Amsterdam'da eğitim gördü, Avrupa çapında Barok orkestralara liderlik etti ve çeşitli topluluklarda solist olarak sahneye çıktı. Jāzeps Vītols Letonya Müzik Akademisi'nde erken dönem müziği yorumlama dersleri veren Savga, ayrıca DJ'lerle çalıştı ve elektrik kemanıyla şovlara katıldı.
Kasia Özdemir - Keman (Polonya)Poznan Müzik Akademisi'nden yüksek lisans derecesi ile mezun oldu. Müzik yarışmalarına katıldı ve İtalya’da bir müzik ajansında çalıştı. Mısır, Tunus, Katar, Çin gibi ülkelerde çeşitli orkestralarda çaldı. Uluslararası olarak keman öğretmenliğinde zengin bir tecrübeye sahip olan Özdemir, hem klasik hem de popüler müzik alanlarında aktif.
Feride Berin Varol - Çello (Türkiye)Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. TRT Radyo 3'te kendi programlarını hazırladı. Piyanist, aranjör, çellist olarak çeşitli orkestra ve topluluklarla kayıt ve konser performanslarını sürdürüyor. Kurucularından olduğu 'Fürûzan’, 'Trio Tonne' ve 'Tres Reinos' grupları ile çalışmaları devam ediyor.
Olga Yürükoğlu - Balerin (Azerbaycan) Bale çalışmalarına Bakü'de 6 yaşında başladı, Bakü Devlet Opera ve Balesi'nde çalıştı, Bolşoy Tiyatrosu, Moskova'da Kremlin, St. Petersburg'da Mariinsky Tiyatrosu, İstanbul'da AKM, Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde sahne aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde eğitim veren Yürükoğlu şu an özel kurumlarda öğretmenliğe devam ediyor.

İbrahim Barulay - Anlatıcı (Türkiye)Atatürk Üniversitesi Sahne Sanatları/Oyunculuk Ana Sanat Dalı’ndan 2014’te mezun olduktan sonra İTÜ Devlet Konservatuvarı’nda Müzikoloji Yüksek Lisans programına katıldı. Gitar ve bağlama enstrümanlarına hakim olan Barulay, Semaver Kumpanya altında birçok tiyatro oyununda sahne aldı.

Doğa ve Permakültür Atölyesi
“Ağaçlar ne yönde büyürler? Aşağıya doğru mu? Yukarıya doğru mu? Ağaçlar nasıl devrilmeden durabiliyor?” Kökler neden vardır? Ne yaparlar? Mantar nedir? Bitki mi hayvan mı? Her türünü yiyebilir miyiz? “Aklınıza gelen en büyük canlı ne?” ve daha birçok soru müzik eşliğinde interaktif olarak yanıt bulur.

Yaratıcı Dans ve Performans Atölyesi
Bahçe ve/ya mekan turu yapılır ve isim oyun oynanır. Müzikle çemberde buluşulur.
Gözlemleme ve konuşarak çevredeki hareketler keşfedilir. Hava, doğa, nesneler, araçlar, hayvanlar, insanlar, vb. 
Değişim, ses ve nesnelerle hareket prensipleri üzerine denemeler yapılır ve farklı pozlar ile hareketler sunulur. Tüm mekan, nesne, ses- müzik ve bedenlerimizle hareket keşifleri yapılır.  Müzik ile bir araya getirilerek doğaçlama hareket ve serbest dans ve (koreografi) ile çalışma sonlandırılır.

Çağdaş Sanat ve Tasarım Atölyesi
Düşünce, fikir ve duygularımızı nasıl gösteririz? sorusu sorulur.
Duygularını ve düşüncelerini gösterme anlama grup çalışması yapılır. (Mimik, çizim, hareket, ses-müzik vb.)
Basit ve gündelik hayattan görseller üzerinden fikir, sanat, güzel, düşündürücü, duygular gibi kavramlar keşfedilir, paylaşılır. 
Sanatsal/ fikirsel görseller üzerinden sorular, cevaplar, güzel, düşündürücü, duygular gibi kavramlar araştırılır, paylaşılır. 
5 duyu kullanabilecekleri tasarım malzemeleri katılımcılara sunulur.
Fikir tombalasından herkes bir kelime seçer ve malzemeleri kullanarak çektikleri kelimeyi anlatan bir üretime davet edilirler.

Maximum Uniq Açıkhava Aktivite Alanı
Bayramın tadını yine çocuklar çıkaracak!  Maximum Uniq’te eğlence doyasıya yaşanacak.
22 ve 23 Nisan’da kurulacak ve 10:00 – 18:00 saatleri arasında açık olacak Maximum Uniq Açıkhava’daki jonglör gösterisi, tahta bacak, lastik kız, müzisyenler, pandomim, birbirinden keyifli ve aksiyonu bol oyun parkurları ve yüz boyama standlarının da yer alacağı aktivite alanları ile bayramın tadı doyasıya çıkacak.