BAHAR İSTANBUL CEVAHİR’DE!

Ziyaretçilerini her zaman özel hissettiren İstanbul Cevahir, 23 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği renkli aktiviteleriyle bahar sendromunu akıllardan siliyor!

Her yıl bahar dönemine özel farklı bir konsept hazırlayan Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilerine “Beni En İyi O Bilir” dedirtecek yeni etkinlikleriyle mutluluk dağıtmaya devam ediyor! Bahara özel fotoğraf çekim alanları, make-up artist ile makyaj deneyimi, ördek tutma etkinliği, MixiBike ile pedal çevirerek kendi doğal içeceğini hazırlama, bahar yardım kutusu, vapur ve metrolarda canlı müzik performansları ile keyifli dakikalar yaşatırken, çocukluğumuzu hatırlatacak sürpriz hediyeler ile yüzleri güldürecek.

Oğuzhan Uğur ile Bahara Merhaba!

Oğuzhan Uğur, 28 Nisan ve 5 Mayıs tarihlerinde saat 16.00’da başlayacağı stand-up gösterisinin ardından grubu ile birlikte “Bahara Merhaba” konserleri verecek. Oğuzhan Uğur, Merve Özbey ile Bahar Şahin’i de konuk edeceği stand-up gösterisinde yapacağı espriler ile katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak.

Merve Özbey ile Baharın Tadını Çıkarın!

Merve Özbey, 28 Nisan ve 5 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerin kendilerini bulabilecekleri bir müzik ziyafeti sunacak. “Bahara Merhaba” konserleri çerçevesinde Oğuzhan Uğur ile birlikte İstanbul Cevahir’de sahne alacak olan Merve Özbey’in dinleyicileri, baharın tadını çıkaracak.

29 Nisan’da Havanızı Değiştirin!

Bahara Geçiş Noktası’nda ünlü make-up artisti Rıfat Yüzüak’ın yapacağı makyaj uygulaması ile kadınlar, güzelliklerine yeni bir hava katarak Cevahir’de yenilenme fırsatı bulacaklar.

Çocukluğunuza Dönün!

Her yaştan katılımcının kendini bulabileceği ve birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştirileceği İstanbul Cevahir, sürpriz nostaljik hediyelerle ziyaretçilerini çocukluklarına götürecek.

Bir kez daha Benim Cevahirim demek için sizleri İstanbul Cevahir’e bekliyoruz.

Bilgi İçin:

www.istanbulcevahir.com

www.facebook.com/cevahiristanbul

www.ınstagram.com/istanbulcevahiravm