Zor günlerde en büyük ihtiyaç sıcak bir yuva

İnsanların yaşadığı mutluluk dolu günler olabildiği gibi, çok zor durumlarda kalınan günlerin de başımıza her an gelme ihtimali bulunmaktadır. Böyle günlerle genellikle deprem, sel, yangın gibi afetler yaşandığında karşılaşılmaktadır. Zor zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan şey bir kap çorba ve barınacak sıcak bir yuvadır.

Özellikle büyük depremler gibi insanların barınma ihtiyacının hat safhaya çıktığı durumlarda Kızılay ve AFAD tarafından yalnızca enkaz kaldırma ve hayat kurtarma çalışmaları yapılmaz. Bu hizmetlerin dışında iaşe ve barınma ihtiyaçlarına da cevap vermeye çalışan bu güzide kurumlar yaşanan afetin boyutuna göre zaman zaman bu ihtiyaçlar için yetersiz kalabilmektedirler. İşte tamda bu noktada afet konteyneri hizmeti veren Karmod imdada yetişir.

Merkezi İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunan Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri firması zor günlerde büyük sıkıntılar yaşayan afet mağdurlarının sıkıntılarının en aza indirilmesi için kısa sürede çok sayıda afet konteyneri kuracak kapasiteye sahiptir. Diğer konteynerlere göre temel ihtiyaçların karşılanması ve barınmanın ön planda tutulduğu bu konteynerlerde ev hayatındaki standartların birçoğu sağlanabilmektedir.

Afetlerdeki yaraların giderilebilmesi maksadıyla tercih edilen bu konteynerlarda zaman zaman geniş aileler de kalabilmekte ve barınma ihtiyaçları bitene kadar başlarını bu çatı altına sokarak yaşamlarını sürdürmektedir. Afetlerde kullanılan prefabrik konteynerlerin mültecilerin barınması anlamında da kurulum işlerini gerçekleştiren Karmod firmasının tüm ev modellerine www.karmod.com adresinden göz atabilirsiniz.