Parti, organizasyon ve toplantılarda genellikle kullan at diye tabir edilen karton bardaklar kullanılmaktadır. Oluşacak iş yükünü en aza indirgeyen bu bardaklar, ekonomik açıdan da organize eden kişilere ek bir yük oluşturmaz. Sıradan bir bardak yerine sizi farklı gösteren bir üründe tercih edebilirsiniz. Farklı olmak günümüzde en çok önem verilen bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Kişiler ve firmalar farklı olanı kılmak adına değişik ve dikkat çekici tasarımlarla müşterilerinin ilgisini çekmeyi hedeflemektedirler. Farklı bir ürün gören kişi geldiği mekanı ve yeri asla unutamaz.

bardak siparişi verirken firmalar maliyetlerine dikkat etmektedir. Fiyatların ekonomik olması dışında, seri olan ve tüketim oranı yoğun ürün istekleri de rağbet görmektedir. Karton geri dönüşümü olan bir hammadde olduğu için, doğaya zarar veren unsurları yoktur. Fiyatların diğer hammaddelerle üretilen malzemelere oranla daha uygun olması da bu geri dönüşümün bir parçasıdır.

Rengarenk Karton Bardaklar

Karton bardak, firmanıza özel ve istediğiniz boyutlarda hazırlanabilir. Firmanızı logosu varsa bunu karton bardaklara bastırabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı için ile iletişime geçebilirsiniz. İlk olarak sizin hayal ettiğiniz ve düşlediğiniz bir tasarımı bize anlatmanızı söyleniyor.

Eğer elinizde mevcutsa firmanıza ait logo ve resimlerinizi gönderiyorsunuz. Uzman ekipler bunları gözden geçirerek ufak dokunuşlarla tekrar dizayn ediyor. Bardaklar hijyenik ortamlardaki tesislerde üretim aşamasına geçmektedir. Tasarım konusunda bir fikriniz yoksa ya da aklına gelen bir tasarım biçimi yoksa örnek kataloglardan tercihinizi yapım karar verebilirsiniz. Binlerce çeşit ve renk seçeneklerini zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz. Karton bardaklar üretilen tesislerde hijyen kurallarına dikkat edildiğini için gönül rahatlığı ile sıcak ve soğuk içeceklerde kullanabilirsiniz.

Firmalar uzman personeller ile aklına takılan sorulara cevap vermektedir. Bu konu hakkında sormak istediğiniz veya aklınıza takılan her konuda firmayla irtibata geçebilirsiniz.

Accascup Karton Bardakları hakkında detaylı bilgi: