Titanic Port Bakırköy

Titanic Port Bakırköy Yılbaşı Programı

Yeni Yıla Titanic Port Bakırköy’de Eğlenceli Bir Merhaba Deyin

Titanic Port Bakırköy’de yerli ve yabancı popüler şarkılardan oluşan geniş repertuvarı ile Hande Gençörnek veya muhteşem deniz manzarası eşliğinde Gülcan Navdar Fasıl Ekibi’nin eğlenceli şarkıları, zengin gala menüsü, oryantal dans gösterisi ve DJ performans ile dolu bir yılbaşı partisine katılabilirsiniz.

Yeni yıl eğlencesini keyifli bir konaklama ile taçlandırmak isterseniz, yeni yıl brunch’ı ve BeFine Sports & Spa’da fitness alanı, havuz, sauna, jakuzi ve buhar odası kullanımının dahil olduğu konaklama paketlerinden de yararlanabilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon İçin: 0543 939 87 75

Titanic Port Bakırköy’de yerli ve yabancı popüler şarkılardan oluşan geniş repertuvarı ile Hande Gençörnek veya Marmara Denizi’nin müthiş manzarası eşliğinde Gülcan Navdar Fasıl Ekibi’nin eğlenceli şarkıları, zengin yılbaşı gala menüsü, oryantal dans gösterisi ve DJ performans ile dolu bir yılbaşı partisine katılabilirsiniz.

Titanic Port Bakırköy Yılbaşı Eğlencesi

2018 Yılbaşı eğlencesini keyifli bir konaklama ile taçlandırmak isterseniz, yeni yıl brunch’ı ve BeFine Sports & Spa’da fitness alanı, havuz, sauna, jakuzi ve buhar odası kullanımının dahil olduğu konaklama paketlerinden de yararlanabilirsiniz.

Celebrate The New Year’s Eve at Istanbul

You may join a new year party at Titanic Port Bakırköy filled with enjoyable songs of Hande Gençörnek or with a magnificent sea view you may enjoy with Gülcan Navdar Fasil Group, a rich gala dinner, DJ performance, belly dance show.

If you want to add a pleasant stay to your new year’s fun, also you may enjoy special new year accomodation packages which include new year brunch and fitness area, pool, sauna, jacuzzi and steam room use at BeFine Sports & Spa.

Titanic Port Bakırköy’de unutulmaz bir yılbaşı galası ve eğlence için yerinizi ayırtın.

TİTANİC PORT BAKIRKÖY İLETİŞİM BİLGİLERİ

0(212) 413 70 00 

[email protected]

http://www.titanic.com.tr

Sürekli Açık

Fişekhane Cad. No 7/3 Bakırköy/İstanbul