L’ASSIETTE ‘DINNER PARTY’ KONSEPTİYLE SİZLERİ ÜMİT BESEN İLE BULUŞTURUYOR!

L’assiette Cuma akşamlarını unutulmaz kılmak için sevilen sanatçı Ümit Besen’i sahnesinde ağırlıyor! Canlı performansın yanı sıra lezzetli ve keyifli konseptiyle de unutulmaz bir Cuma’ya hazır olun!

Şık dekorasyonu, birbirinden lezzetli yemekleri ve bitmeyen enerjisi ile L’assiette, yıllardır dillerde olan besteleri, hafızalarda yer eden, hayatımıza anlam katan şarkıların mimarı Ümit Besen ile her Cuma sizleri bekliyor.

‘Dinner Party’ konseptiyle hem damak hem de müzik keyfi yaşatan L’assiette, Cuma günlerinizi eşsiz sahne performansına sahip Ümit Besen’e ayırıyor.

‘Seni unutmaya ömrüm yeter mi?’, ‘Alışmak sevmekten daha zor’ gibi akıllarda yer edinmiş şarkılara imzasını atan Ümit Besen, Cuma akşamınızı eğlenceli bir geceye dönüştürmek için sizlerle L’assiette’de buluşuyor.

Sevilen şarkılarıyla her kitleden ve yaştan dinleyiciye hitap eden Ümit Besen, muhteşem sahne performansının yanı sıra, enerjik ve eğlenceli tavırları ile akıllarda kalacak bir akşam yaşatıyor. Cuma klasiği haline getireceğiniz bu akşamı, L’assiette, şeflerin özel sunumları, damak zevkinize layık lezzetleri ve menüsünde yer alan alan Kaburga Taco, Kereviz Carpaccio, RoastBeef gibi birden fazla çeşidi bir arada bulabileceğiniz lezzetlerle buluşturuyor.

Hyatt Centric Hotel’in yanında yer alan, seçkin lezzetleri ve Türkiye’nin en ünlü isimlerine sahne olan eğlenceli geceleri ile ilgi gören L’assiette şehrin en favori mekanlarından olmaya aday!

www.lassietteistanbul.com

Adres: Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No. 136, Beşiktaş – İSTANBUL

Rezervasyon: 0536 222 0 222

· Haftanın her günü saat 12.00 – 14:00 arası öğle yemeği servisi veriliyor.

· Vale hizmeti bulunuyor.

· Sanatçılar saat 22.30 – 01:00 itibariyle sahne alıyor.