More & More

Anadolu yakasının yeni eğlence mekanı

Tarihi Hasan Paşa Konağı'nı yenileyerek modern meyhane konseptini hayata geçirdik.

7 Gün, 7 Gece yemek ile eğlenceyi bir arada yaşayabileceğiniz bir mekandır. Her Cuma ve Cumartesi muhteşem fasıl ekibi ve Solist eşliğinde oryantal showlarımız, aralarda Dj Performansları More & More sevenleri ile buluşuyor.

Özel günlerin ayrıcalıklı adresi More & More, 200 kişilik kapasitesi, bekarlığa veda ve kına gecesine özel konsept eğlence anlayışı ile misafirlerinin en güzel ve mutlu anlarına şahitlik etmeye devam ediyor.

Birçok kurumsal firmanın jestiyon ve kutlamalarına, nişan, kına, doğum günü ve düğünlere ev sahipliği yapan More & More yaz akşamlarında eğlencenin ve damak tadının güzel bir rengi olmaya devam ediyor.

Kuşdili More & More Yılbaşı Programı

İstanbul Anadolu yakasının yeni eğlence mekanı Kuşdili More&More, Selçuk Aksoy, İlknur Taş ve Faslı Şahane Fasıl Ekibi ile misafirlere bomba gibi bir yılbaşı eğlencesi sunuyor.

More & More Kuşdili’nde yılbaşı programı 2018’de de yine dopdolu. Grup Vitamin’den tanıdığımız Selçuk Aksoy ve İlknur Taş sabahın ilk saatlerine kadar misafirlere unutulmaz bir ziyafet sunacak.

Kuşdili More & More 2018 Yılbaşı Programı

Grup Vitamin’in solislerinden Selçuk Aksoy 20.30’da sahne alacak. 22.00-22.15 arasında DJ performansının sergileneceği yılbaşı eğlencesinde Faslı Şahane fasıl ekibin ve tekrar DJ performansından sonra saat 23.00’te Türk Sanat Müziği solisti İlknur Taş, Faslı Şahane ekibi eşliğinde misafirlere neşeli anlar yaşatacak.

Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise Ebru Su’nun Oryantal Şovu olacak. İlknur Taş ve DJ performansı ile eğlence sabahın ilk saatlerine dek sürecek.

More&More Kuşdili Yılbaşı Menüsü

Peynir Tabağı:
Beyaz Peynir, Tulum Peyniri, Dil Peyniri, Taze Kaşar

Soğuk Serpme Meze:
Kavun, haydari, yoğurtlu semizotu, yoğurtlu albiber, acılı ezme, şakşuka, köz patlıcan, bombay fasulye, tam tekmil fava, zeytinyağlı yaprak dolma, mercimek köfte, ot tabağı.

Ara Sıcak:
Paçanga, kuru patlıcan dolması, mücver.

Ana Yemek:
Kestaneli Pilav eşliğinde Hindi, pilav eşliğinde kuzu tandır ve mevsim salata.

Kuşdili More&More’de unutulmaz bir yılbaşı balosu için yerinizi hemen ayırtın.

KUŞDİLİ MORE&MORE İLETİŞİM BİLGİLERİ

0216 345 84 84 (Rezervasyon)

[email protected]

Sürekli Açık

Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. No:97/1 (Yoğurtçu Parkı) Kadıköy/İstanbul