KÖPEK BALIKLARI EŞLİĞİNDE SEVGİLİLER GÜNÜ

TÜRKİYE’DE İLK DEFA AKVARYUMDA SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL AKŞAM YEMEĞİ

Dünyanın deniz üzerinde kurulan ilk ve tek eğlence adası ViaSea, dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan ViaSea Akvaryum’da sevgililere özel “Aşk” dolu paketler hazırladı.

Tema Park, sinema, bowling, game center ve akvaryumun içerisinde bulunduğu ViaSea Eğlence Adası’nda sıradanlıktan kurtulmak isteyen çiftler için her bütçeye uygun sevgililer Günü paketleri oluşturuldu.

Film ve Akvaryum Paketi

Klasik sevgililer günü etkinlerinden sıyrılmak ve sevdiği insana değişik bir sürpriz hazırlamak isteyenler için hazırlanan ilk kampanyanın detayları şöyle; 12-16 Şubat tarihleri arasında ViaSea’ye gelen her çifte 2 kişilik sinema bileti ve 2 kişilik akvaryum gezisi yalnızca 99 TL’ye. Üstelik 1 büyük boy PopCorn ve akvaryum ziyaretini ölümsüz kılacak özel fotoğrafta hediye.

Köpek Balıkları eşliğinde Sevgililer Günü’nde akşam yemeği!

Sevgilisine aşkını anlatmak isteyenlere özel düzenlenecek olan akşam yemeğinde, çiftler köpek balıklarının ve binlerce canlının arasında, unutulmaz bir atmosferde akşam yemeğine davetliler. Dileyen çiftlerin yemek öncesi veya sonrasında balıkadamlar eşliğinde dalış da yapabilecekleri gecede, mavi suların büyülü dünyasında keman eşliğinde unutulmaz bir yolculuğa çıkacaklar. Bir çiftin 699 TL’ye bu unutulmaz geceyi yaşayabileceği ViaSea Akvaryum’da bu özel gece sadece 5 çift için hazırlanacak.