GÜNTAÇ ÖZDEMİR 30 MART CUMA GECESİ NABU KARAKÖY’DE

Sesi, enerjisi, tarzı ile fark yaratan,

sevilen dizi ve film müziklerinin yaratıcısı,

eğlence dünyasının gözde ismi

“Güntaç Özdemir”, 30 Mart Cuma gecesi,

Nabu Karaköy sahnesine çıkarak seslendirdiği şarkılar ve enerji dolu performansıyla

kulakların da ruhların da pasını siliyor!

Karaköy Murakıp Sokak'ın köşesinde yer alan, isminin özü Babillerde “Yazı ve Bilgelik Tanrısı”ndan gelen Nabu Karaköy, 30 odalı butik oteli, şef Matteo Bertuletti’nin önderliğinde leziz tatlar sunan Nabu Italian Gastropub restoranı, benzersiz kokteylleri, zengin şarap ve viski çeşitleri, eğlenceli partileri ile ünlü barıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Özgün konsepti, ayrıcalıklı lezzetleri ve kaliteli eğlence anlayışı ile Karaköy’ün ruhuna dokunan Nabu Karaköy, 30 Mart Cuma gecesi Güntaç Özdemir’in canlı performansıyla şehrin nabzını tutuyor!

İstanbul gece hayatının ve canlı performansların sevilen ismi Güntaç Özdemir 30 Mart Cuma akşamı Nabu Karaköy sahnesinde şehrin ritmine yön veriyor. Sahnedeki pozitif enerjisi, sevilen şarkılara kattığı özgün yorumları, fark yaratan stili ile tanınan Güntaç Özdemir aynı zamanda söz yazarı ve bestekar kimlikleriyle de birçok sevilen filmin ve dizinin müziklerine hayat veriyor. Performans aldığı gecelerde yerli – yabancı müzik dünyasının kültleşmiş parçaları kadar kendi şarkılarını da seslendiren Güntaç Özdemir, Nabu Karaköy için hazırladığı repertuarıyla, kah romantik, kah melankolik, kah kıpır kıpır anlara imza atıyor.

Güntaç Özdemir 30 Mart Cuma akşamı, Nabu Karaköy sahnesinde, seslendireceği şarkılar ve dinamik performansıyla bir kez daha kulakların pasını siliyor, tüm duygulara dokunarak ruhları yeniliyor.

Nabu Karaköy, 30 Mart Cuma akşamı Güntaç Özdemir ile tekrarını iple çektiğiniz unutulmaz bir geceye davet ediyor. Siz de hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapmak, şehrin nabzını Güntaç Özdemir’in müthiş yorumları eşliğinde tutmak ve unutulmaz bir gece yaşamak istiyorsanız 30 Mart Cuma akşamı için şimdiden Nabu Karaköy’de rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

Adres: Nabu Karaköy - Murakıp Sokak 13,

Karaköy - İstanbul, Türkiye

Telefon / Rezervasyon: 0212 245 11 00

Tarih: 30 Mart 2018, Cuma

Saat: 22.00

Yer: Nabu Karaköy

Nabu Karaköy Güntaç Özdemir etkinliği saat 22.00’de başlıyor.

Nabu Karaköy her gün 10.00 – 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Etkinlik geceleri yemekli 200 TL, yemeksiz 50 TL…

Hem otel, hem de restoran tarafı pet friendly…