Bilirsiniz yeni yıla nasıl girerseniz o yılın tamamının öyle geçeceğine inanılır.

İstanbul eğlence ve etkinlik sektöründe adından sıkça söz ettiren ATAPARK’ın bu yıl da siz ve sevdiklerinize özel hazırladığı  2018 Yılbaşı Galasında; -Zengin yemek mönüsü, -Limitsiz alkol, -Pervin Bezeyiş ve Volkan Van Orkestrası eşliğinde canlı performans, -DJ sahne performansları, -Özel Yılbaşı çekilişi ile çeşitli hediyeler ve en önemlisi Sabahın ilk ışıklarına kadar limitsiz eğlence ile yeni yılı beraber karşılayalım..


ATAPARK TESİSLERİ
Ambarlı Mah. Tesisler Yolu Cad. No.7 Avcılar / ISTANBUL
Tel : 0212 593 32 32
(0533) 559 02 28
(0533) 466 55 50

E-mail : [email protected]


Şehrin merkezinde eşsiz deniz manzarası ve yemyeşil doğanın içinde huzurlu ve eğlenceli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz.Kahvaltıdan doğum günü partisine, piknikten yemek davetlerine kadar tesisimizde etkinliklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Denizin müthiş seyrini doğanın büyüsü ile harmanlayarak; hayalinizdeki organizasyonları uzman ekibimiz, güler yüzlü yönetici kadromuz ve şefimizin leziz mönüleri ile unutulmaz anılara dönüştürüyoruz. Sürekli yenilik ve gelişim ilkesini kendimize misyon edinerek, sizlere her yıl yeni güzellikler sunuyoruz.

İş toplantıları, tanıtım hizmetleri, iş yemekleri gibi organizasyonlar, denizin misafirlerinize huzur veren sunumu ile çok daha keyifli ve verimli geçmektedir.

Davetli sayınıza göre 5 farklı kır bahçelerimiz ve balo/davet salonumuzda 10 kişiden 2000 kişiye kadar etkinlikler gerçekleştiriyoruz. İstek ve düşünceleriniz doğrultusunda size özel hazırlanan organizasyon planlaması ve mönülerimiz ile her bütçeye uygun kır organizasyonlarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Sizlere özel tasarlanmış nikah bahçemizde, zevkinize uygun olarak istediğiniz gün ve saat diliminde 2'şer saatlik süreler içinde nikah törenlerinizi deniz manzarası ve doğanın ferahlığında unutulmaz kılabilirsiniz.

Olası bir hava muhalefetinden konuklarınızın memnuniyetleri düşünülerek 4 ayak otağı tarzı şemsiyelerimizle masaların üzerini kapatıyoruz.