Temel Kampçılık Eğitimi Semineri Kamp Severler Kamperest'de Buluşuyor.

Kamp konusunda uzman olan ekip arkadaşlarımız, Kamperest Akademi'de kampçılık ve açık hava tutkunları ile bir araya geliyor.

Kampçılık ilkeleri ve temel kamp malzemelerinden, ateş yakma ve düğüm tekniklerine varan geniş bir konu başlığının her ayın ilk haftasında ele alınacağı Temel Kampçılık Eğitimi Semineri'nde, katılımcılar kamp yapmanın temellerini teorik ve uygulamalı olarak öğreniyor olacak.

Kasım Ayı Konuk Eğitmeni Halil Kocakır Olacak Kamperest Akademi'nin  Kasım 2018'de düzenleyeceği etkinlikte Halil Kocakır (@halilyum) konuk eğitmen olarak yer alacak.

Kendi deyimiyle çocukluktan beri dedesinin hayatını yaşayan Halilyum, eğitim kapsamında ateş yakma teknikleri, izci düğümleri ve doğada yön bulma konuları üzerine konuşma yapacak.

Küçük yaşlarından itibaren vaktinin bir çoğunu doğada geçiren, toprakla oynayarak ve ağaçlara dokunarak büyüyen Halilyum, temel doğada hayatta kalma hünerleri hakkında bilgilerini katılımcılara aktaracak.

Temel Kampçılık Eğitimi Konu Başlıkları Kampçılık Nedir? Kamp Yeri Seçimi ve Kamp Düzeni Temel Kamp Malzemeleri ve Kullanımı Kamp İçin Kılık-Kıyafet Seçimi Kampta Beslenme Vahşi Hayvanlardan Korunma Yöntemleri İlave Konu Başlıkları Kasım Ayı Temel Kampçılık Eğitimi'nin konuk eğitmeni olan Halilyum, seminere konu olan kampçılığın temellerine ilaveten ileri seviye kampçılık üzerine konuşmak için mikrofon alacak.

Ateş yakma, düğümler ve yön bulma üzerine bilgi ve tecrübelerini katılımcılara anlatacak. Ateş Yakma Teknikleri.

İzci Düğümleri Doğada Yön Bulma Etkinlik Programı

15:30-16:00 Çay Kahve Servisi ve Sohbet

16:00-16:50 Kampçılık, Kamp Yeri ve Düzeni Eğitimi

16:45-17:00 Mola 17:00-17:50 Temel Kamp Malzemeleri ve Kullanımı

17:50-18:00 Mola 18:00-18:40 Kıyafet Seçimi, Beslenme ve Hayvanlardan Korunma Yolları

18:40-19:00 Kuru Pasta İkramı ve Mola

19:00-20:00 Ateş Yakma Teknikleri, Düğümler ve Yön Bulma

Eğitim Yeri Kamperest – Tepeüstü Alemdağ Cad. No 522 34771 Ümraniye - IKEA / Buyaka AVM Karşısı