Eğitim öğretime İstanbul Çapa, Bakırköy (Lise ve Ortaokul), Bahçelievler, Halkalı, Bahçeşehir, Beylikdüzü ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Koleji, şimdi de Başakşehir ve Ankara İncek'te yeni şubelerini açıyor.

Oğuzkaan Koleji İstanbul Başakşehir ve Ankara İncek'te iki yeni şube açıyor. Eğitim öğretim hayatına 1992 yılında başlayan Oğuzkaan Koleji, Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu lisesi düzeyinde eğitim veriyor. Bugüne kadar İstanbul'da 9 ayrı kampüste eğitim veren Oğuzkaan Koleji, 2019-2020 öğretim yılında iki yeni okul daha açarak okul sayısını 11'e yükseltiyor.

Oğuzkaan Koleji Başakşehir şubesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi öğrencilerine eğitim verirken, Ankara İncek'te açılacak olan Oğuzkaan Koleji'nde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek.

Oğuzkaan Koleji yönetimi 27 yıllık tecrübesi ve başarısı kanıtlanmış eğitim geleneğini Başakşehir ve Ankara'ya da taşımaya karar vererek yeni okullarının açılış hazırlıklarını tamamladı.

Oğuzkaan Koleji Ayrıcalıkları

Sınavlara hazırlık programlı kolej eğitimi uygulaması ile LGS ,TYT ve AYT'de yüksek başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Oğuzkaan Koleji çağdaş ve yenilikçi eğitim uygulamaları ile de öne çıkıyor.

Bu uygulamalar;

E-Stem eğitimi

Kodlama Robotik

Üç yabancı dil öğretimi

5.sınıfta hazırlık sınıfı eğitimine denk İngilizce

Disiplinler arası eğitim

Bilim ve Sanat Atölyeleri

Koçluk 360 sistemi (Ortaokul-Lise)

ÖN KAYITLAR BAŞLADI!

Yeni şubelerinde anaokulu, ilkokul ,ortaokul ve anadolu lisesi öğrencilerine eğitim verecek olan Oğuzkaan Koleji , 2019-2020 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı.

BURSLULUK VE SEÇME SINAVI 23-24 ŞUBAT'TA

Oğuzkaan Kolejinin 23-24 Şubat'ta gerçekleştireceği bursluluk sınavı yoğun ilgi görüyor. 1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz olan sınavda, öğrenciler aldıkları başarı puanlarına göre yüzde 10'dan yüzde 100'e varan oranlarda eğitim bursu alma ayrıcalığına sahip olacak. Bursluluk sınavına başvurular www.oguzkaankoleji.com üzerinden yapılabiliyor.

FRANCHİSE SİSTEMİ HİÇ BİR OKULUMUZDA BULUNMAMAKTADIR

Velilerden gelen yoğun talep karşısında Başakşehir ve Ankara'da şube açtıklarını belirten Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz, 'Eğitim kalitemiz ve sınavlardaki üstün başarılarımız nedeniyle velilerden yeni şube açma konusunda yoğun talep almaya başladık. Başakşehir ve Ankara'da yeni şube açmaya karar verdik. Tüm okullarımız tek merkezden yönetilmekte olup franchise yönetim sistemi hiç bir okulumuzda bulunmamaktadır. Yeni okullarımızda anaokulu, ilkokul ,ortaokul ve anadolu lisesi olarak eğitim verilecek ve 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi'nde eğitim hayatına başlayacak.' dedi.