KYK burs sonuçları için uzunca bir süredir bekleyen öğrencilerin bekleyişi sona erdi ve KYK burs sonuçları erişime açıldı. Peki KYK burs sonuçları nasıl öğrenilir? KYK burs sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar.

Öğrencilerin bir süredir heyecanla takip ettiği KYK burs sonuçları için beklenen gün geldi. KYK burs sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler, burs/kredi kazanıp kazanmadığını sorgulamaya başladı. Sonuçları ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Bakan Osman Aşkın Bak'ın duyurusundan sonra öğrenciler KYK'nın internet sitesine akın etmeye başladı. Peki KYK burs sonuçları nasıl öğrenilir? İşte KYK burs sonuçları.

KYK BURS SONUÇLARI

Uzunca bir süredir açıklanmayan ve üniversite öğrencilerinin sabırsızlıkla beklediği KYK burs sonuçları, an itibarıyla açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KYK burs sonuçlarını Twitter hesabı üzerinden duyurdu ve açıklamayı gören öğrenciler KYK'nın resmi internet sitesine akın etti. Aşağıdaki linki kullanarak KYK burs sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz.

KYK BURS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Uzunca bir süredir beklenen KYK burs sonuçları, an itibarıyla açıklandı. Öğrenciler, sonuçları KYK'nın sonuç ekranı üzerinden T.C. Kimlik Numarası, Cilt No, Aile Sıra No ve Sıra No girişi yaparak öğrenebilecekler.