Akif İnan, Güvercintepe ve Fenertepe Bilgievlerinde hazırlanan çalışma salonları, Başakşehirli öğrencilerin hizmetine sunuldu. Öğrenciler, keyifli bir ortamda çalışırken uzman eğitmenlerden de destek alabiliyor. 

Başakşehir Belediyesi, ülkemizin geleceği gençler için tüm imkânlarını seferber ediyor. Başakşehirli öğrencilerin ikinci adresi olan Başakşehir Bilgievleri’nde, gençlere yeni imkânlar sunuluyor. Akif İnan, Güvercintepe ve Fenertepe bilgievlerinde hazırlanan çalışma salonlarıyla Başakşehirli gençler, şimdi hayallerine bir adım daha yakın.

Konforuyla göz dolduruyor

Gençlerin yoğun sınav dönemlerini başarılı bir şekilde geçirmeleri için dizayn edilen çalışma salonları, konforuyla da göz dolduruyor. Ev konforu konseptinde hazırlanan okuma salonlarında gençler, huzurlu bir şekilde derslerini çalışma imkanı buluyor.  Aklına takılan soru ya da konularda ise alanında deneyimli uzman eğitmenlerden destek alıyorlar.

Tek tıkla online kayıt

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm hijyen koşullarının sağlandığı bilgievlerinde öğrenciler, sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde derslerini çalışıyor. Bilgievlerine gelen öğrencilerin maskeli olup olmadığı girişte kontrol ediliyor, maskesi olmayan öğrencilere maske temin ediliyor.Maske, mesafe ve temizlik bakımından tüm önlemlerin alındığı çalışma salonlarından faydalanmak ise çok kolay. Üç bilgievindeki okuma salonlarından yararlanmak isteyenlerin, “kutuphane.basaksehir.bel.tr” adresine girdikten sonra çalışma salonunu seçmeleri, son olarak da masa ve sandalye numarasını belirlemesi gerekiyor.