Şair Zihni Ortaokulu

HARİTA, YOL TARİFİ, NAVİGASYON

Telefon : 0212 5517068

Belgegeçer : 0212 5511100

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://bahcelievlersairzihniortaokulu.meb.k12.tr

Adres : Şirinevler Mh.Kazım Karabekir Cd.No27 Bahçelievler Metrobüs/Metro/Otobüs/Minibüs ile Şirinevler meydandan gel.Meydandan yürüme yolu.

VİZYON : Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir eğitim öğretim anlayışıyla örnek, lider bir eğitim kurumu olmak. Öğrencilerimizi ve çevre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, durağan değil, kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken de kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmek.

MİSYON : Bütün öğrencilerimizin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi saygı ortamında, başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile, mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişime öncü olmaktır. Atatürk ilke inkılaplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kendini ifade edebilen,sosyal hayata ve bir üst kuruma hazır, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir.

BAŞARILAR : 2011 yılında sbs ile 1 öğrencimiz Fen Lisesine 19 Öğrencimiz Anadolu Liselerine ve 7 öğrencimiz Anadolu Meslek Liselerine yerleşmiştir.

Öğretmen :45

Rehber Öğretmen :0

Öğrenci :1002

Resim Sınıfı :0

Müzik Sınıfı :0

Derslik :24

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :0

Fen Labaratuarı:0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :1

Spor Salonu :0

Öğretim Şekli :Tekli

Kantin:0

Yemekhane :0

Revir :0

Bahçe :0

Saatler :08:30-14:30

Bağlantı :ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil :

Isınma :Kaloriferli

Lojman :Sayısı:0

Servis :

Ulaşım :

Yerleşim Yeri :Şirinevler Mh.Kazım Karabekir Cd.No:27 34188 Bahçelievler

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :200 m