İSTANBUL - ARNAVUTKÖY

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon :0 212 597 07 94

WEB:http://arnavutkoymaeortaokulu.meb.k12.tr

Adres : Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Eski Edirne Caddesi Lise Sokak No 4 Arnavutköy / İSTANBUL

VİZYON :

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON :

Kendi ayakları üzerinde duran, geleceğin Türkiye´sini yönetecek gençler yetiştirmek

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen :80

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :2430

Derslik : 27

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı:1

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :1

Öğretim Şekli : İkili Öğretim

Kantin:1

Bahçe :1

Saatler : Sabah=> 08:00-13:25 Öğle=> 13:40-19:05

Bağlantı : ADSL (4 Mbit)

Isınma : Doğalgaz

Ulaşım : İETT Otobüs hatlarıyla Mecidiyeköy, Eminönü, Cebeci.. vs. ulaşım sağlanabilir.Otogar´dan: Otogar yolundan Arnavutköy´e gelen minübüsler ile gelinebilr. Atatürk Havalimanı´ndan: Metro ile Yeni Bosna´ya, Yeni Bosna´dan İETT ile Arnavutköy´e gelinebilr.

Yerleşim Yeri : Şehrin dışında, etrafı ormanlarla çevrili, yer yer hayvancılığın yapıldığı, yeni gelişmekte olan bir ilçedir.3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal istanbul Projeleriyle yoğun göç almaya başlamıştır.

İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Arnavutköy ilçe merkezindedir. Gaziosmanpaşa ilçe merkezine 20 km´dir. Esenler otogarına 25 km´dir. Atatürk Havalimanına 32 km´dir. Taksim meydanına 37 km´dir.

-----------------------------------------