Başarılar: Teog sınavı Başarıları, İlçe Sek-sek, Yakan Top, İfet Yarışmaları Başarıları, Şiir Kompozisyon, Resim Yarışmaları Başarıları
Saatler: Ortaokul:08:00 - 13:30
Isınma: Doğalgaz(Kombi)
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz, Futbol, Futsal, Basketbol, Voleybol, masa tenisi, yakan top gibi sportif faaliyetler gerçekleştirmektedirler.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda her öğrencimiz en az bir dersten proje çalışmaları gerçekleştirmekte olup bunun yanı sıra farklı okul, kurum ve üniversitelerle işbirliği halinde projeler yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda her öğrencimiz en az bir dersten proje çalışmaları gerçekleştirmekte olup bunun yanı sıra farklı okul, kurum ve üniversitelerle işbirliği halinde projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzca her sene koordinaör olarak Erasmus+ K-219 projesi yazılmakta olup henüz kabul edilmiş projemiz bulunmamaktadır.

 Telefon: - 0212 203 80 04
 Belgegeçer: - (212) 203 8004
 Eposta: - Göndermek için tıklayınız
 WEB: - http://gumusdereortaokulu.meb.k12.tr
 Adres: - Gümüşdere Mah.Gümüşdere Cad. No.33 Sarıyer/İstanbul

Öğretmen :5

 Öğrenci :101

 Derslik :5

 Yerleşim Yeri :- Okulumuz Gümüşdere Mahallesinde bulunmaktadır.
 Ulaşım: Okulumuza Ferahevler´de bulunan Sarıyer Kaymakamlığı önünden kalkan minibüslerle ve Hacıosman Metro İstasyonundan kalkan 152 Hat nolu İETT otobüsleriyle ulaşılabilir.
 İl/İlçe Merkezine Uzaklık: Okulumuz Sarıyer ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.