BAĞCILAR KOCARAGIPPAŞA ORTAOKULU

NAVİGASYONLA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Harida, Nerede, Nasıl Giderim, Yol tarifi

Telefon: 0212 429 43 43

Faks: 0212 430 55 79

WEB Adresi: http://krportaokul.meb.k12.tr

Adres: Kemalpaşa Mah. Okul Sk. No4 Bağcılar/İstanbul

VİZYON

VİZYONUMUZ Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.

MİSYON

MİSYONUMUZ Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde Bağcılar İlçesinde gerçekleştirilen Bilgi Yarışmasında Okulumuz katılan okullar arasında 2. olmuştur. 2014-2015 eğitim- öğretim yılı içerisinde 4006 Tübitak Bilim Şenliği okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte aynı yıl içerisinde 1 öğrencimiz özel fen lisesine, 46 öğrencimiz anadolu lisesine, 16 öğrencimiz çok programlı anadolu lisesine, 10 öğrencimiz temel liselere, 1 öğrencimiz anadolu sağlık meslek lisesine, 74 öğrencimiz anadolu imam hatip lisesine ve 216 öğrencimiz ise anadolu meslek ve teknik liselere gitmeye hak kazanmıştır.

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen Sayısı:62

Rehber Öğretmen Sayısı:1

Öğrenci Sayısı:2008

Öğretim Şekli:İKİLİ ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş Saati:07:30 - 13:00 13:15 - 18:45

Derslik Sayısı:28Atölye-İşlik Sayısı:0

Fen Laboratuarı Sayısı:1

Yabancı Dil:İNGİLİZCE

İnternet Bağlantısı:ADSL (1 Mbit)

Hazırlık Sınıfı:0Konferans Salonu:1

Kantin:1

Isınma Şekli: DOĞALGAZ

ULAŞIM BİLGİLERİ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık:BAĞCILAR MEYDANINA 3 KM UZAKLIKTADIR.

Ulaşım:BAKIRKÖY YÖNÜNDEN GELEN YAVUZ-FEVZİÇAKMAK DOLMUŞLARINA BININIZ.OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

Servis Bilgisi:

Yerleşim Yeri Bilgisi:BAĞCILAR KEMALPAŞA MAH.OKUL SOK. NO:24