Gazi İlkokulu

YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

Telefon : 0212 655 85 25

Belgegeçer : 0212 655 92 92

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://bahcelievlergaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres : Yenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No1 Bahçelievler / İSTANBUL

VİZYON : Bahçelievler Gazi İlkokulu çalışanları olarak; gelecekte, öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir eğitim- öğretim ortamı oluşturulması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

MİSYON : Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü , katılımcı , sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak. Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

BAŞARILAR : Okulumuz, Minikler Basketbol Dalında Bahçelievler 2. si ,İstanbul´un Küçük Yazarları İlçe 2.olmuştur

Öğretmen :25

Rehber Öğretmen :2

Öğrenci :752

Resim Sınıfı :0

Müzik Sınıfı :0

Derslik :16

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı:0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Kantin:1

Yemekhane :0

Revir :0

Bahçe :1

Saatler :09:00-14:20

Bağlantı :Fatih Projesi Fiber İnternet

Yabancı Dil :

Isınma :KALORİFER (DOĞAL GAZ)

Lojman :Sayısı:0

Servis :

Ulaşım : 98- E Belediye Otobüsleri ve Topkapı- Radar Hattındaki Minibüslerle Ulaşılabilir.

Yerleşim Yeri : Yenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No:1 Bahçelievler- İstanbul

İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bahçelievler ilçesinin merkezindedir.

Kontenjan Bilgileri :

Sportif Etkinlikler : SPOR ATÖLYESİ

Bilimsel Etkinlikler : AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ

Proje Çalışmaları : YETENEK AVCILARI, AKILLI SIRALAR, SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR, BESLENME DOSTU OKUL, OKUYARAK GELİŞİYORUM ANLAYARAK DEĞİŞİYORUM, ALP VE NİL OKUL KURALLARINI ÖĞRETİYOR, AĞAÇLAR RENKLENİYOR, MASAL KAHRAMANLARI