Atatürk İlkokulu

Telefon

02125504626

Belgegeçer

02124892069

Eposta

Göndermek için tıklayınız

WEB

http://bagcilarataturkio.meb.k12.tr

Adres

Kirazlı Mah. Zübeyde Hanım Cad. 1144 Sok. No8 Bağcılar/İstanbul

İETT HAT DURAK ARA

İETT İLE NASIL GİDERİM TIKLAYIN

Yol Tarifi, Navigasyon, Harita

Vizyon

Bizler kendi ayakları üzerinde duran geleceğin Türkiye’sini yönetecek gençler yetiştiririz. Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal ve demokratik,laik,sosyal,hukuk değerleri benimseyen, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,hoşgörülü,esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

Misyon

Kurumumuzda; öğrenci merkezli, her öğrenciyi bir potansiyel olarak gören, saygılı, ön yargısız, değişim ve gelişime açık, bütün topluma yönelik, sürekli bir eğitimle, bilgiyi arayan-bulan, evrensel değerleri özümsemiş, milli değerlere sahip, ülkesini seven ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirilir. İlköğretimde tüm öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, kültürlü,donanımlı, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin çağdaş geleceğine temel oluşturmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar

TAEKWANDO-WUSHU 25-26 Aralık 2010 tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Sor Salonunda yapılan İstanbul Kick Boks İl 1.liği müsabakalarında derece alan Bağcılar Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden 8/C sınıfı öğrencisi Gülüm Nur DEMİR Yıldız Bayanlarda 45 Kg 3.cü 8/C sınıfı öğrencisi Zuhal DOĞAN Yıldız Bayanlarda 42 Kg 3.cü 5/D sınıfı öğrencisi Zeynep DEMİR Minik Bayanlarda 30 Kg 2.ci 5/E sınıfı öğrencisi Feyzanur ÇAMAŞ Minik Bayanlarda 32 Kg 3.cü 5/B sınıfı öğrencisi Emre TUTUCU Minik erkeklerde 37 Kg 3.cü 5/B sınıfı öğrencisi Mustafa AKGÜL Minik erkeklerde 30 Kg 3.cü olmuşlardı.

Öğretmen :55

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :1971

Derslik :34

Müzik Sınıfı :0

Resim Sınıfı :0

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı :0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :0

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yemekhane :0

Kantin :1

Revir:0

Bahçe :1

Saatler

Ders Giriş-Çıkış:08:10-13:00 Öğle Tatili :13:20-18:10

Isınma

Doğalgaz

Bağlantı

ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil

İngilizce

Lojman 

Ulaşım

Kirazlı-Aksaray Metro Hattı( Metroya 200 m) 92K Otobüs Hattı Adliye-Yeni Mahalle-Güneşli Dolmuşları

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeri

Okulumuz Bağcılar Yunus Emre Köprüsü (Papaz Köprüsü) Kaymakamlık Binası Yakınlarında bulunmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

İl Milli Eğitime Uzaklığı:15347 Metre İlçe Merkezine Uzaklık :1649 Metre