Adres:Yunus Emre Mahallesi Veysel Karani Caddesi Metehan Sokak No 6 Sancaktepe / İstanbul Okulumuza ulaşımla ilgili olarak sitemizde okulumuz okulumuz hakkında bölümünde detaylı bilgi bulunmaktadır.

Telefon:0216 484 09 60

Belgegeçer:0216 484 12 76

Eposta:Göndermek için tıklayınız

Web:http://aysecarmikliilkokulu.meb.k12.tr

Başarılar:Sancaktepe İlçesi Okullar arası Bilgi Yarışmasında 3. olduk. Birinci turda 4. grupta yer alan okulumuz Ahmet Keleşoğlu, Ş.Ö. Nurgül Kale, Peyami Safa, Yenidoğan 19 Mayıs, Şakir Demir, Mustafa Karaşahin ve Yenidoğan Mevlana İlköğretim Okullarını geride bırakarak grup birincisi oldu ve final yarışmasında yarışma hakkı kazandı. Final yarışmasında ise 60. Yıl Sarıgazi ve Beyhan Şenyuva İlköğretim Okullarının gerisinde kalan okulumuz İlçede 32 okul arasında 3.´lüğü almış oldu. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize; özellikle de ciddi manada efor sarfeden değerli öğrencilerimiz Esra Yalçın, Ayris Akyüz, Eyüp Ensar Çelik, Songül İmre ve Esma Özbek´e teşekkür eder başarılarının ömür boyu devam etmesini dileriz.

 Öğretmen :69

 Öğrenci :1531

 Derslik :27

Öğretim Şekli:İkili

Isınma Şekli:Kalorifer

Bağlantı:ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık:Okulumuz Sancaktepe ilçe merkezine toplu taşıma araçları ile 20 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi:Sancaktepe yeni kurulan, gelişen ve halen göç alan bir ilçedir.