RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

LABORATUVAR SONUÇLARI

Nöbetçi Eczaneler İçin Tıklayın


İletişim

Adres: Telsiz Mahallesi, Balıklı Kazlıçeşme Yolu Cd. No:1, 34020 Zeytinburnu/İstanbul

Tel: (0212) 498 61 61
Fax:  (0212) 416 98 14
E-Mail: [email protected]

https://istanbuleah.saglik.gov.tr/

https://istanbuleah.saglik.gov.tr/TR,165424/suleymaniye-kdh-poliklinigi.html

En Yakın IETT Otobüs Durağı

38B YUNUS EMRE MAHALLESİ - VEZNECİLER (11:50) 1 dk B

36V YAYLA MAHALLESİ - VEZNECİLER (11:50) 1 dk B

MR12 KAZLIÇEŞME - VEZNECİLER (11:55) 6 dk B

38B YUNUS EMRE MAHALLESİ - VEZNECİLER (12:00) 11 dk B

77A ŞİŞLİ - VEZNECİLER(12:00) 11 dk B

37Y YILDIZTABYA - VEZNECİLER(12:05) 16 dk B

36A CEBECİ - VEZNECİLER (12:10) 21 dk B

77A ŞİŞLİ - VEZNECİLER(12:10) 21 dk B

38B YUNUS EMRE MAHALLESİ - VEZNECİLER (12:10) 21 dk B

38B YUNUS EMRE MAHALLESİ - VEZNECİLER (12:20) 31 dk B

37Y YILDIZTABYA - VEZNECİLER(12:20) 31 dk B

77A ŞİŞLİ - VEZNECİLER(12:25) 36 dk B

Ayrıntılı Bilgi ve otobüs saatleri için www.iett.istanbul Web sitesinden “Hastanelere Ulaşım” linkinden yararlanabilirsiniz.

Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi İstanbul Zeytinburnu'nda Kazlıçeşme Tren İstasyonu'nu civarında bulunmaktadır.

Anadolu yakasından gelenler için

Kadıköy'den Kadıköy-Kartal metrosuyla Ayrılıkçeşme istasyonunda inip Mamaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Kazlıçeşme durağında indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Üsküdar'dan Marmaray ile Kazlıçeşme durağında indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Ümraniye'den 320, 9A, 9Ç, 9Ü, 9ÜD, 9Ş numaralı otobüslerden birine binerek Üsküdar son durakta inip Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Kazlıçeşme durağında indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Kartal metrosuyla Ayrılıkçeşme istasyonunda Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Kazlıçeşme durağında indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan  E-11 ile Yenisahra durağında inip Kadıköy-Kartal metrosuna aktarma yapınız.Kadıköy-Kartal metrosuyla Ayrılıkçeşme istasyonuna gelip Marmaraya geçiniz. Marmaray ile Kazlıçeşme istasyonunda indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.


Avrupa yakasından gelenler için

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekme taraflarından geliyorsanız Metrobüs ile Şirinevler istasyonunda inerek önünüzdeki otobüs durağından MR20 numaralı otobüs ile Kazlıçeşme'de indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Mecidiyeköy'den Metrobüs ile Cevizlibağ istasyonunda indikten sonra MR11 otobüs hattına aktarma yapıp Kazlıçeşme'de indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Cevizlibağ durağında indikten sonra MR11 otobüs hattına aktarma yapıp Kazlıçeşme'de indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Esenler Otogarı'ndan Aksaray-Havalimanı metrosuyla Ataköy-Şirinevler durağında inip önünüzdeki otobüs durağından MR20 numaralı otobüs ile Kazlıçeşme'de indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Atatürk Havalimanı'ndan Aksaray-Havalimanı metrosuyla Ataköy-Şirinevler durağında inip önünüzdeki otobüs durağından MR20 numaralı otobüs ile Kazlıçeşme'de indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.
Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuyla Yenikapı'da inerek Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Kazlıçeşme durağında indiğinizde Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.