RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Nöbetçi Eczaneler İçin Tıklayın

HASTANE RANDEVU: 182

HASTANE SANTRAL HATTI : 0216 606 33 00 

https://sancaktepeah.saglik.gov.tr/

Adres: Emek Mahallesi, Namık Kemal Cad. No:54, 34785 Sancaktepe / İstanbul
Telefon: (0216) 606 33 00
Fax: Başhekimlik  (0216) 606 33 95
Satınalma: (0216) 606 33 96
Özlük: (0216) 606 33 97


Sancaktepe Hastanesi’ne Kavuştu

Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 26 Mart 2017 de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın teşrifleriyle yapılan toplu açılışların ardından Emek Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı.

Halkımızın uzun yıllardır özlemini çektiği Devlet Hastanesi hizmete girdi. Yeni hastanemiz Sancaktepelilerin beklentilerine uygun kapasite ve donanımda. 40 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen 400 yatak kapasiteli hastane bünyesinde, profesörler, doçentler ve uzman doktorlar hizmet verecek. Tıp alanındaki birikimin paylaşılıp geliştirileceği eğitim ve araştırma hastanesi, yalnız Sancaktepe’nin değil, çevre bölgelerin de ihtiyaçlarına cevap verecek ölçektedir. İlçemize katacağı değerin ve sağlık alanındaki desteğinin çok büyük olacağı öngörülen Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ileri teknoloji kullanılarak bilginin üretildiği ve uygulandığı uluslararası standartlarda bir hastane olarak hizmet vermektedir.



Başkanımız İsmail Erdem döneminde 24 Aile Sağlığı Merkezi hizmete girerken, 2 Hastane ve 1 Engelliler ve Kadın Sağlığı Merkezinin de çalışmaları devam ediyor.

26 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen toplu açılış töreninin ardından Emek Mahallesi’nde yapılan ve 15 Temmuz şehidi Prof.Dr. İlhan Varank’ın isminin verildiği 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

Toplu açılış töreninin ardından Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek İncelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı konuşmada, "Allah'a şükürler olsun bugün Cumhurbaşkanımızla beraber Sancaktepe'de 400 yataklı mükemmel bir hastanenin açılışını yaptık. Ama daha bu öncüsü, dünyanın 1 numarasını Sancaktepe'de yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, 4 bin yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin çalışmalarına başladık. Dünyada hastane bahçesine uçak ambulansının indiği ilk hastane, inşallah Sancaktepe'de olacak” şeklinde konuştu.

40 bin metrekarelik alanda inşa edilen 400 yataklı hastane, yalnız Sancaktepe’nin değil, çevre bölgelerin de ihtiyaçlarına cevap verecek kapasiteye sahip.