Adres:Hamidiye Mah. Zülal Sk. No 1 Kağıthane / İstanbul

Telefon:0212 321 60 60

Web:http://hamidiyeanaokulu.meb.k12.tr

Başarılar:Okulumuzdan sağlıklı ve huzurlu bir şekilde vatanına illetine ve toplumsal ahlak kurallarına bağlı ve duyarlı bir şekilde mezun ettiğimiz aynı zamanda bir üst sınıfa yerleşmesini sağladığımız her birey bizim için başarı ölçütü olarak kabul edilmektedir.

 Öğretmen :17

 Öğrenci :329

 Derslik :7

 Atölye-İşlik :1

 Spor Salonu :1

 Kütüphane :1

 Yemekhane :1

Öğretim Şekli:Okulumuzda yarım gün eğitim verilmektedir.Aynı zamanda kulüp faaliyetleri ile öğrencilerimiz desteklenmektedir.

Ders Başlama ve Bitiş:08:15 - 17:45

Yabancı Dil:Okulumuzda İngilizce yabancı dil olarak öğretmenlerimiz tarafından öğretilmekte olup aynı zamanda kulüp faaliyetleri ile kulüp öğtretmenlerimiz tarafından da desteklenmektedir.

Isınma Şekli:Doğalgaz/ Kombi

Bağlantı:ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık:1 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi:1500m2 peyzaj alanı, şehrin gürültüsünden uzak, trafiğin ve kornaların dikkati dağıtamayacağı şehrin göbeğinde aynı zamanda şehirden uzak bir konumdadır.

Sportif Etkinlikler:Okulumuzda Çocuk Jimnastiği dersleri verilmekte olup, çocukların fiziksel hareketlerine yönelik temel egzersizler okulumuz spor öğretmeni eşliğinde verilmektedir.

Proje Çalışmaları:Okulumuzda her yıl ortalama 10-15 proje yapılarak İstanbul Eğitimde İyi Örnekler Projesine başvuru yapılmaktadır.

Diğer Hususlar:Okulumuzda Ebru Atölyesi mevcuttur.