Adres:

Kuleli Caddesi No:43, Çengelköy, İstanbul -Turkey

Tel :+90 216 422 8000  

Faks :+90 216 422 8008

E-Posta: [email protected] 

Hakkında

Sumahan’da ‘misafir’ kelimesi özeldir, ciddiye alınır. İsterseniz pileli eteklerinizi ütüler, Bizans konusunda uzman bir rehber bulur, ya da yoğun toplantı programınıza ve şehrin temposuna ayak uyduracak kadar tecrübeli bir şoför bulabiliriz. Aslında istediğiniz her şeyi yapmaya hazırız, hepsi misafirlerimizin memnuniyeti içindir.

Waterfront Restoranı

07.30 – 10.30 arasında, zengin kahvaltı ile güne başlayan Waterfront restoranı, gün boyu Türk ve Internasyonel lezzetlerden örnekler sunan menüsüyle hizmet veriyor. Spor – şık kimliği ile su kıyısında, öğle ve akşam yemekleri için özel menuler sunuyor.

Sağlık Merkezi

Sumahan'ın sağlık merkezi stratejisi ziyaretiniz sonrası kendinizi geldiğinizden çok daha iyi hissettirmektir. Sumahan’ın özel hamamı, başka yerde bulamayacağınız bir zerafet ve incelik sunar misafirlerine. Ayrıca, lavanta, portakal, nane, bergamot ve gül aromaları, mum ışığı ve dinlendirici müzik eşliğinde çeşitli masaj seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Formda kalmak isteyen konuklarımız için de birçok yüksek teknolojik ekipmanın bulunduğu, rahat ve aydınlık bir egzersiz odamız mevcut. Bizi en kısa zamanda ziyaret edin, memnun kalacağınıza eminiz.

Toplantı Ve Özel Davetler

Sumahan, İstanbul’un kalbinde, toplantılarınız için özel bir mekan. İster acil bir toplantı ya da firmanızın düzenlediği bir program için olsun, İstanbul’un önde gelen şirketleri Sumahan’ın sakin, rahat, samimi ve manzaralı toplantı hizmetlerinden yararlanmanın avantajlarını keşfetmeye devam ediyorlar. Sumahan’da fikirler daha rahat akıyor, problemler daha kolay çözülüyor ve işler daha da keyifli bitiyor. Boğaz manzarasına sahip toplantı odamızda rahatça 16 kişiye kadar hizmet verebiliyoruz. Dilerseniz özel yemek davetlerinizi de bu mekanda yapabilirsiniz.

Kütüphane

Resepsiyonun yakınındaki lobide bulunan kütüphanede, Türkiye temalı yaklaşık 800 kitap bulunmaktadır. Çoğunluğu Türkiye’de ziyaret edilecek yerler ve İstanbul’da bulunan tarihi yapılarla ilgili olan kitapların yanı sıra Türkiye kültürü, tarihi, ünlü Türk yazarlarının romanları, Türk sanatı ve Türk mutfağıyla ilgili kitaplar da bulunmaktadır. Misafirlerimiz kitap okuma keyfini istedikleri yerde çıkartabilirler — lobi, bahçe, odalar ve restoran gibi. Keyifli okumalar!

Tekne

İstek doğrultusunda İstanbul’u denizden keşfetmek ya da seyahat etmek isteyen misafirlerimiz için deniz taksi ya da özel tekne ayarlayabiliriz. Rezervasyonlar için lütfen resepsiyona danışınız.

Davet ve Organizasyonlar

Boğaz’ın hemen yanı başında unutulmaz davetler için ideal bir ortam sunan Sumahan nişan, düğün, mezunlar toplantısı, evlilik yıldönümü gibi özel etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Menü seçenekleri, servis, dekorasyon ve tüm organizasyon detayları dahil hayal ettiğiniz daveti gerçekleştirmek için ekibimiz hizmetinizdedir. Otelimizin Boğaz kıyısındaki bahçe alanında ayakta kokteyl ve prolonje düzeninde 150 kişi, oturma düzeninde 50 kişilik kapasitemiz bulunmaktadır. Bu alanda gerçekleşecek davetler için otelin 13 odası da davet sahibinin kullanımına tahsis edilmektedir.

Ek Servisler

24 saat oda servisi.

Aynı gün içerisinde çamaşır ve kuru temizleme hizmeti (Pazartesi – Cumartesi).

İstek üzerine havaalanına gidiş/geliş için transfer, araç kiralama ve şehir turu hizmetleri.

Bütün temel kredi kartları kabul edilir.

Konaklamanın yanı sıra, sunduğumuz tüm otel hizmetleri engelli misafirlerimizin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır.