Adres:

Tavukhane Sokak No: 26 Sultanahmet 34122 Fatih Istanbul

Tel: +90 (212) 518 12 95

 Faks: +90 (212) 516 93 50

https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_246.pnghttps://www.istanbulburda.com/images/upload/image_247.png

https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_248.png

https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_249.png

Hakkında

İstanbul'un eski şehir bölgesi Sultanahmet'te bulunan Hotel Djem , özel banyolu on beş özel odaya sahiptir. Bu odalar geniş ve sofistike olup harika bir şekilde tasarlanmıştır. Mobilya ve yataklar konukların rahatı için en yüksek kalitededir.

Djem , iki dil bilen personeliyle 24 saat konsiyerj hizmeti sunmaktadır; havaalanı transfer hizmetlerinden tur organizasyonlarına ve akşam yemeği rezervasyonlarına ve biniş kartlarına kadar ihtiyacınız olan her konuda size yardımcı olmak için isteklidir.

Odalarda ve tüm ortak alanlarda internet erişimi mevcuttur. Bilgisayar kullanması gereken konuklara lobimizde bir tane verilmektedir.

Ücretsiz park yerinin kullanılabilirliği, araçla gelen konuklar için çok kullanışlı olan başka bir tesistir. Bu hizmetten yararlanmak isterseniz, lütfen otel resepsiyonunu önceden bilgilendirmeyi unutmayın.

Otelimizin en önemli yönü konumdur. Djem Sultanahmet'in kalbinde yer almakta olup Sultanahmet Camii, Ayasofya, Hipodrom, Kapalı Çarşı gibi diğer birçok cazibe merkezinin yanı sıra müzeler de tam anlamıyla bir taş atımı içindedir.

Bu alan aynı zamanda birçok mükemmel restoran ve kafe ile çevrilidir.

Djem , İstanbul'daki konaklamanızı benzersiz ve unutulmaz kılmak için sıcak ve kişisel ilginin yanı sıra beş yıldızlı bir otel kalitesi sunar.