ŞAHİNTEPE BİLGİEVİ

Sıcacık Bir "Bilgi" Yuvası

Çocuklarımızın bireysel gelişimlerine destek olacak, özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamakta olan Şahintepe Bilgievi'nde öğrencilerimiz ödevlerini yapabilmekte, uzman eğitmenler kontrolündeki kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanabilmekte ve birçok alanda açılan sosyal kulüplerimize katılabilmektedirler.

Harcında "Bilgi" Var

Çocuklarımızın bilgi ve iletişim çağında, teknolojinin tüm nimetlerinden gerektiği kalitede yararlanabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için bilgisayardan etüt sınıflarına, hızlı internet bağlantısından çeşitli kurslar ve sosyal kulüplere kadar tam donanımlı Başakşehir Bilgievleri'nin ilki Şahintepe Bilgievi’dir.

Tüm Hizmetler Ücretsiz

Başakşehir'de oturan 8-14 yaş arası çocuklarımızın yararlanabileceği Şahintepe Bilgievi'ne velisiyle gelen ve iki adet vesikalık fotoğrafla kayıt formunu dolduran tüm öğrencilerimiz, sunulan tüm hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. 09.00-17.30 saatlerinde hizmet vermektedir.

Kurslarımız

İlköğretim müfredatıyla uyumlu olarak hazırlanan kurslarımızda öğrencilerimiz, okullarında derslerde öğrendikleri bilgileri pekiştirme ya da tam olarak öğrenemedikleri konuları tekrar üzerinden geçme imkanı buluyorlar. Öğrencilerimizin okuldaki başarılarını yükseltmeyi amaçlayan, eksik kaldıkları noktalarda uzman rehber eğitmenlerimizin desteğinden de faydalanacakları kurslarımız şunlardır:

• Matematik

• Sosyal Bilgiler

• Türkçe

• İngilizce

• Fen ve Teknoloji

Kulüplerimiz

- ETÜT DERSLERİ

1. Matematik

2. Türkçe

3. Fen Bilgisi

4. Sosyal Bilgiler

5. İngilizce

- MÜZİK KULÜPLERİ

1. Gitar

2. Keman

3. Bağlama

- EĞİTİCİ KULÜPLER

1. Tiyatro

2. Manevi Değerler

3. Arapça

4. Resim

5. Okuma

6. Bilgisayar

Etütlerimiz

Öğrencilerimizin ödevlerini, ihtiyacı olan herşeyin bulunduğu, sessiz ve güvenli bir ortamda yapabileceği etüt sınıfları, öğrencilerimizin hizmetindedir. Derslerini çalışırken akıllarına takılan soruları da sorabileceği rehber öğretmenlerimiz hazır beklemeketedir.

Kütüphane

Kitap okumayı sevenler, çeşitli konularda bilgi edinmek, merak ettikleri konular hakkında araştırma yapmak ve sorularına cevaplar bulabilmek isteyenler için kütüphanemiz her zaman açık. Çocuklarımız, diledikleri takdirde kütüphanelerimiz içinde kitap alıp okuyabilir, dilerlerse de ödünç kitap alabilirler.

Bakmer Eğitimlerimiz;

1. Bağlama

2. Okuma Yazma

3. Bilgisayar

4. Kuran-ı Kerim

5. Diksiyon

Üyelerimiz tüm hizmetlerden ÜCRETSİZ olarak faydalanmaktadır.

Adres: Şahintepe Mahallesi Eski İstanbul Caddesi No:142 

Telefon: (212) 648 60 77-90